Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vizsgatippek képes leírás - Nyelvvizsga.tlap.hu
részletek »

Vizsgatippek - Nyelvvizsga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvvizsga.tlap.hu » Vizsgatippek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Angol-tanulás

Angol-tanulás

Ez egy angoltanulással foglalkozó honlap, melyre folyamatosan kerülnek fel különféle ingyenes tananyagok. Interaktív tesztek, melyek nyelvtani tudást és szókincset, illetve angol kifejezések, szófordulatok ismeretét ellenőrzik. white_bear.jpgSzókincs-gyarapító és szövegértést fejlesztő cikkek változatos témákban, a politikától a kultúrán és gazdaságon át a szórakoztató olvasmányokig - a könnyű feldolgozás érdekében szövegbe épített szószedettel, ellenőrző kérdésekkel és magyar fordítással. Egyszerű és nehezebb feladatok, melyek tanuló-barát kialakításukkal élvezetes kiegészítői lehetnek a tankönyvek és feladatgyűjtemények által nyújtott gyakorlási lehetőségeknek. Az üzleti életben, gazdasági hírek olvasásánál hasznos üzleti angol anyagok, számos területet lefedve az álláskereséstől a tőzsdén át a vállalat csődbe kerüléséig...stb.

Készülök a nyelvvizsgára

Készülök a nyelvvizsgára

A Hideg Nyelviskola 2009-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a hazai, Európában kirívóan rossznak számító magyar fiatalok idegennyelv tudását versenyképes szintre hozza fel. Tanáraink igyekeznek a legjobb légkört megteremteni, hogy a nyelvtanulás ne egy szükséges rossz legyen, hanem hobbi, szabadidős tevékenység.

Nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamok

Nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamok

Legyen szó bármilyen nyelvi szintről vagy nyelvvizsgáról a Yes, You Can! Nyelviskolában bebizonyítjuk neked, hogy igenis képes vagy rá! Most kedvező áron -890Ft/óra- angol nyelvtanfolyamok indulnak a XIII. kerületben. Az élményteli légkör és a beszédközpontú kiscsoportos oktatás garantált! Keress minket bátran!:) Tel: 06/30-638 8453 e-mail: info@yesucan.hu

Tuti menü