Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bme Nyelvvizsgák képes leírás - Nyelvvizsga.tlap.hu
részletek »

Bme Nyelvvizsgák - Nyelvvizsga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvvizsga.tlap.hu » Bme Nyelvvizsgák
Keresés
Találatok száma - 32 db
 Bp. IX. ker 2F Nyelviskola

Bp. IX. ker 2F Nyelviskola

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 2009. január 1-től egy BME nyelvvizsga akkor sikeres, ha a vizsgázó az elérhető összpontszám legalább 60%-át teljesíti úgy, hogy emellett - mint minden Magyarországon letehető akkreditált nyelvvizsga esetében - valamennyi készségnél (szóbelinél beszédkészség és hallás utáni értés, írásbelinél íráskészség, olvasott szöveg értése és közvetítés) a maximális pontszám legalább 40%-át is eléri. A 2F nyelviskola szegedi központja akkreditált, a budapesti kirendeltsége pedig a BME nyelvvizsga központ bejelentett nyelvvizsga helyeként működik. A nyelvvizsgahelyeken a BME nyelvvizsgaközpont által előre meghatározott időszakokban, külön jelentkezés esetén akkreditált kétnyelvű nyelvvizsgát lehet tenni. 2F Iskola Budapest: * Cím: 1094, Budapest Bokréta u. 3. Telefon (36-1) 299-3060 Fax: (36-1) 299-3061 e-mail:bpnyelvff@axelero.hu Vizsgahelyszín: o Szemere Bertalan 12 Évfolyamos Iskola, Budapest, 1054, Szemere u 3.-5. * Zöld szám: 80/820-038

Békéscsabai Evangélikus Gimnázium

Békéscsabai Evangélikus Gimnázium

Már egy évtized is eltelt azóta, hogy leérettségiztek első diákjaink. Ez idő alatt sok minden történt. Változtak a tantermek, alakultak a tanmenetek. A mindenkori oktatási kormányzat újabb és újabb elképzelésekkel állt elő. Mi annyit tehettünk, tehetünk hogy ezekből a változásokból a legjobbat próbáljuk kihozni, hogy diákjaink felkészülten induljanak az életbe. Gimnáziumi osztályaink általános tantervű osztályok. Ez annyit jelent, hogy nincs tagozat, nincs szakosodás a 9. évfolyamon. A 14 éves fiataloknál, akik nálunk kezdik gimnáziumi tanulmányaikat, még nem alakult ki, hogy humán vagy reál érdeklődésűek. Ez a döntés a 10. osztály végére tolódik ki.

BME Nyelvvizsgaközpont

BME Nyelvvizsgaközpont

A BME Nyelvvizsgaközpontja 2000 júliusától akkreditált nyelvvizsgaközpont, melyben évi öt vizsgaalkalommal lehet alap-, közép- és felsőfokon államilag elismert, általános, kétnyelvű vizsgát tenni angol, francia, holland, német, olasz, orosz és spanyol nyelvből, valamint államilag elismert, általános, egynyelvű vizsgát magyar, mint idegen nyelvből. Vizsgaközpontunkban lehetőség van arra is, hogy a vizsgázók már meglévő egynyelvű nyelvvizsga-bizonyítványukat kétnyelvűre egészítsék ki. A kiegészítő vizsga középfokon egy idegen nyelvű szöveg magyarra történő fordítását, felsőfokon pedig egy magyar nyelvű szöveg idegen nyelven való tömörítését tartalmazza. 2002-ben megtörtént a műszaki kommunikációs szaknyelvi vizsgák akkreditációja is. Műszaki szaknyelvi vizsgákat 2003-ban szervezünk először. Kidolgoztuk a szaknyelvi kommunikációs vizsgarendszerünk gazdasági szaknyelvi ágazatát is, mellyel 2005. januárjától bővítettük a BME nyelvvizsga-kínálatot. Intézetünkben nemzetközi nyelvvizsgák, Goethe nyelvvizsgák ( ZD, ZMP és ZDfBa) valamint az Állami Puskin Orosz Nyelvi Intézet nyelvvizsga letételére is van lehetőség. Mottónk: Azt szeretnénk megtudni, hogy a vizsgázó mit tud, és nem azt, hogy mit nem tud. Ez az a gondolat, melyet a nyelvvizsgáztatás minden területén, a vizsgafeladatok összeállításától az értékelésig szem előtt tartunk.

Bp XVI. Ker.Métisz Nyelvstúdió

Bp XVI. Ker.Métisz Nyelvstúdió

A Métisz Nyelvstúdió Budapesten a 16. kerület, csendes, zöldövezetben található. A nyelviskola kiválóan megközelíthető a környező kerületekből és a belvárosból egyaránt. A 16. kerületi nyelviskola 1998. év óta szervez kizárólag kiscsoportos, azaz legfeljebb 6 fős angol, német, spanyol és olasz nyelvtanfolyamokat. A csoportlétszámra a nyelviskola garanciát vállal. 2005. év óta angol nyelvoktatási programunk államilag akkreditált, mivel a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet (NSZFI) azt államilag elismertté minősítette. Nyelviskolánk 2006. évben államilag akkreditált nyelvvizsgahely minősítést szerzett és azóta itt a 16. kerületben tubb tucat állami nyelvvizsgát szerveztünk és több ezer nyelvvizsgázónak adhattunk sikeres állami nyelvvizsgabizonyítványt. Minden nyelvvizsgánk előtt intenzív nyelvvizsgafelkészítő tanfolyamot is szervezünk, amire bárki jelentkezhet, aki ingyenes szintfelmérésünkön B1/erős haladó, azaz "nyelvvizsgaközeli" szintet ér el. Szintrendszerünk lehetőséget biztosít a beiratkozók számára, hogy teljesen kezdő szinttől a felsőfokú szintig bővíthessék ismereteiket, nyelvvizsgát tehessenek, valamint kommunikatív kompetenciájukat fejleszthessék. 2009. év óta speciális társalgási tanfolyamokat is szervezünk, amelyen nem használunk könyvet és az elnevezéséhez híven a nyelvtani szintentartás mellett, idegen nyelvű társalgással töltjük el a tanórákat.

Bp. III. Ker. ZsKF

Bp. III. Ker. ZsKF

Zsigmond Király Főiskola Bme nyelvvizsgahely Budapesten.

Bp. IV. Ker. Kanizsay  Dorottya   Iskola

Bp. IV. Ker. Kanizsay Dorottya Iskola

Az Újpesti Figyelő, melynek Dr. Cserba Dezső volt a főszerkesztője, s egyben az iskola alapításának fő szorgalmazója, éveken, hónapokon át tájékoztatott arról a küzdelemről, melyet azok vívtak, akik fontosnak tartották a leánygyermekek tanulását, s azt, hogy ne kelljen naponta a pesti gimnáziumokba beutazniuk villamoson, hiszen a fiútanulók már 1905 óta a Kanizsay Dorottya Gimnáziumban tanulhattak helyben. Dr. Cserba Dezső újpesti ügyvéd nevét, tehát mint fő szervezőét kell megőriznünk történetünkben. 1919 szeptemberében indult az iskola, 4 osztályban 201 növendékkel, kezdetben - mivel önálló helyiséggel még nem rendelkezett - du. 2-6-ig az I. sz. polgári leányiskolában, Dr. Zibolen Endre igazgatása alatt - később a Könyves Kálmán Gimnázium igazgatója lett! - az 1924-25-ös tanévre már nyolcosztályos gimnáziummá fejlődött, 308 tanuló járt ekkor már az iskolába. Az 1925-26-os tanévben kapta jelenlegi helyét, Dr. Lersch Ernő igazgatása alatt

Bp. VIII. KER - Business Focus

Bp. VIII. KER - Business Focus

A Business Focus Kft. immár öt éve működő Akkreditált Felnőttképzési Intézmény. Egyik fő profilunk: a szaknyelvi nyelvoktatás. Többek között főiskolás/egyetemi hallgatókat készítünk fel 6 nyelven (angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz) a szaknyelvi nyelvvizsgára közép- és felsőfokon. A szaknyelvi divízióban kizárólag szaknyelvi és vizsgáztató nyelvtanárok tanítanak. Ezen kívül akkreditált BME nyelvvizsgahelyként is működünk. A 2009-es statisztika alapján a sikeresség 87%-os volt!* Nyelvizsgák, melyekre felkészítünk: Oeconom, BGF, BME, LCCI, Zöld út és KITEX, valamint a Corvinus legújabb nyelvvizsgájára, a Nemzetközi Kapcsolatok nyelvvizsga. Tanfolyamaink indulásai: mindig az aktuális szakmai nyelvvizsgához igazítva, háromszor egy évben (márciusi, júniusi és októberi) kezdéssel, 40 órás kurzusok keretében. Helyszín: VIII. kerület József krt. 45. (mely könnyen megközelíthető, Baross utcai villamosmegálló) Legközelebbi tanfolyam indulás: 2010. március 8., a szintfelmérések és jelentkezés megkezdődtek! További tanfolyam-ajánlatokért keresd fel oldalunkat!

Budapest - Soter- Line

Budapest - Soter- Line

A főváros központjában elhelyezkedő intézménycsoportunk immár 19 éve támogatja magánszemélyek és szervezetek ismeretszerzési, önmegvalósítási törekvéseit. Sikereinket az igényekre való gyors és színvonalas reagálással, gondos és lelkiismeretes szervezőmunkával, a kapcsolatépítés és kapcsolattartás korrektségével értük el. Európában elmozdulás történt a tudásalapú társadalom és gazdaság felé. Az egész életen át tartó tanulás szükségessége ma már természetes mindazok számára, akik az európai és hazai munkaerő-piacon érvényesülni kívánnak.Elkötelezettség, tanulóközpontúság, rugalmas oktatás, modern technika! Mindezek jegyében intézménycsoportunk a felnőttoktatás terén felkészült a kihívásokra. A képzésben közreműködő előadók, oktatók - egyetemi, főiskolai tanárok, felkészült és nagy szakmai gyakorlattal rendelkező vállalati-intézményi szakemberek - munkája garantálja, hogy a nálunk elsajátított tudással és készségekkel hallgatóink szakmai tevékenysége és egyéni boldogulása eredményes, sikeres lesz. Évente 1000-1500 fő vesz részt e nagyszabású közös munkában. Őszintén örülnénk, ha Önt is hallgatóink vagy partnereink sorában üdvözölhetnénk.

Budapest Katedra Nyelviskola

Budapest Katedra Nyelviskola

Cégünk jelmondata több, mint egyszerű cél. Ez egy küldetés a megújult nyelviskolánk számára, amely visszatükrözi a vállalat azon szándékát, hogy olyan innovatív termékeket és szolgáltatásokat biztosítson ügyfelei számára, amelyek ténylegesen segítik őket a világon mindenütt, önmaguk és mások megértésében. E célok megvalósítása érdekében a Katedra® Nyelviskola minőségirányítási rendszert működtet, amelynek alapelvei: * a megrendelői igények gondos és részletes megismerésén alapuló, testre szabott készségfejlesztő programokkal segíti a kívánt nyelvi szint elérését, * biztosítja, hogy a tanárok számára a nyelviskola által elfogadott és jóváhagyott módszereket tartalmazó könyvek és technikai eszközök álljanak a rendelkezésre, * arra késztet, hogy kizárólag minősített nyelvtanárokkal dolgozzunk, akiknek birtokában van mindaz a módszertani ismeret és alkalmazási képesség, amely az elvárt nyelvi szint eléréséhez szükséges, * az oktatás helyszínének körültekintő meghatározásával biztosítja a zavartalan tanuláshoz szükséges környezeti feltételeket, * állandó szakmai felügyeletével időben figyelmeztet bennünket az alkalmazott módszerek és eszközök, valamint a tananyag folyamatos tökéletesítésére, * időben érzékeli az egyes hallgatók nem megfelelő előrehaladását, vagy a nem kellően hatékony tanári módszereket és segít megelőzni a tanulmányi célokat veszélyeztető problémák kialakulását, * köszönetet mond mindazoknak a megrendelőinknek és hallgatóinknak, akik figyelmeztetnek hiányosságainkra, és észrevételeikkel segítenek bennünket módszereink fejlesztésében. Elkötelezettek vagyunk a magas minőségű oktatás mellett. Én személy szerint hiszem és vallom, hogy a hibátlanságra való törekvés állandó késztetés a cselekvésre, amely hosszú távon képessé tesz bennünket arra, hogy elérjük közös és egyéni céljainkat. Ezért mindenkit arra ösztönzünk, hogy odaadó és lelkiismeretes munkával oktasson és legyen büszke az elért eredmén

Hirdetés
Debrecen - Cambridge Nyelviskola

Debrecen - Cambridge Nyelviskola

A Cambridge Nyelviskola hivatalos vizsgahelye az Államilag elismert ITK-Origo, BME, Profex-egészségügyi, jogi, telekommunikációs, Oeconom-gazdasági és City nyelvvizsgarendszereknek. Felkészítő kurzusok angol, német, orosz, olasz, spanyol, francia nyelvből: -heti 2 óra vagy 4 óra írásbeli felkészítés + heti 2 óra vagy 4 óra szóbeli felkészítés= : 40 órás blokk 34.990 Ft-tól. !!! Ne feledje a gyakorlati sávokat !!! INGYEN internetes gyakorló anyagok tanári felügyelettel!!!

Eger - Eventus Iskola

Eger - Eventus Iskola

Az intézmény 1991-től vesz részt országos és észak-magyarországi beiskolázásai révén a 18-23 éves korosztály iskolarendszerű képzésében. Az oktatás felsőoktatási és szakképzési hagyományokra épít. Célja a létrejövő polgári középosztály szakképzése. A művészeti és üzleti intézményegységek naprakész, nemzetközi és hazai szakmai területen felhasználható gyakorlati ismereteket nyújtanak, amelyek révén a tanulók jó eséllyel pályázhatnak az állásokra, megalapozva továbbtanulásukat is. Az iskola piaci helyzete, a résztvevők köre: Az észak-magyarországi térség (Borsod-Abaúj-Zemplén, Nógrád, Heves megye) számára kitörési lehetőség csak akkor jelentkezhet, ha megfelelő számú, jól képzett szakember gárdával rendelkezik. A megye, a régió határmenti helyzetéből adódóan, valamint a működő tőke, az ipari parkok létrejöttével a kereskedelem az elkövetkezendő években tovább fog fejlődni, és a szakember szükséglet növekedése várható. Az iskola képzési struktúráját, tevékenységét figyelembe véve regionális feladatokat vállalt fel. A 2002/2003-as tanévben beiskolázott tanulók megoszlása: 42% országos, 37% regionális, 18% Heves megyei, 3% külföldi állampolgár.

Eger- Langwest Nyelvi Központ

Eger- Langwest Nyelvi Központ

Iskolánk a City &Guilds angol, nemzetközi egynyelvű és a Trinity College London angol, nemzetközi, egynyelvű, államilag elismert nyelvvizsgák illetve a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem általános, kétnyelvű, angol és német, valamint angol, gazdasági nyelvvizsgáinak államilag elismert vizsgahelye. Továbbá Access Certificate in English Language Teaching angoltanártovábbképző-központ. A kiérdemelt szakmai és minőségirányítási címek azt az elhivatott munkát jelzik, amelyet évek óta végzünk az idegennyelv-oktatás területén. Tanáraink szívügyüknek tekintik a hatékony nyelvoktatást. Szakmai felkészültségük, az új iránti fogékonyságuk illetve a hallgatókkal kialakított barátságos kapcsolatuk biztosítéka a sikeres nyelvtanulásnak. Korszerűen felszerelt tantermekben kellemes, nyugodt légkörben, kis csoportokban folyik a nyelvtanulás. Az oktatás és a szakmai munka eredményességét és változatosabbá tételét segítik a modern nyelvkönyvek és folyóiratok, a multimédiás nyelvoktató segédanyagok és az idegen nyelvi hanganyagok. Vezető tanáraink az oktatás színvonalának biztosítása érdekében rendszeresen látogatják az órákat, ellenőrzik a tantervek és óratervek betartását. Nyelviskolánk a tanulói igényeket figyelembe véve, több éves szakmai tapasztalat alapján különböző szekciókat hozott létre, hogy diákjaink minél hatékonyabban valósítsák meg nyelvtanulási céljaikat. Az általáno

Győr - Széchenyi István Egyetem

Győr - Széchenyi István Egyetem

Széchenyi István Egyetem Idegen Nyelvi Oktatási Központ bme nyelvvizsgahely Győrben.

Győr- Katedra Nyelviskola

Győr- Katedra Nyelviskola

A Katedra Győr Nyelviskolában nemcsak felkészülhetsz, hanem le is nyelvvizsgázhatsz. Jelenleg a következő nyelvvizsga rendszerek közül választhatsz: - ITK Origo - BME - Goethe nyelvvizsgák. Kattints rá bal oldalt arra a nyelvvizsga rendszerre, amelyből szeretnél vizsgázni!

Kaposvár - Unió Nyelviskola

Kaposvár - Unió Nyelviskola

Intézményünkben az elmúlt 17. évben több ezer tanuló vett részt sikeresen képzéseinken. Modern eszközökkel (pl. interaktív táblák) és a jól bevált hagyományos módszerrel segítjük tanulóinkat a hatékony nyelvtanulásban. Intézményeinkben BME (Pécsett és Kaposváron), ORIGO és Pannon (Budapesten) nyelvvizsgahelyek működnek. Tanfolyami költségeinket non-profit intézményként a lehető legalacsonyabban tudjuk tartani köszönhetően a támogatóinknak és sikeres pályázatainknak. Regisztrálj már most az alábbi, induló nyelvtanfolyamainkra, és fenntartjuk a helyet számodra, - ha 2 napon belül személyesen is jelentkezel. Hatékony, 5-10 fős csoportok!

Kecskemét - Coventry House

Kecskemét - Coventry House

A Coventry House Nyelviskola 1989-ben alakult, azokban az első történelmi napokban, amikor a rendszerváltás hajnalán lehetővé vált magánvállalkozás létrehozása. Nyelviskolánk azóta is Kecskemét és a térség egyik vezető, rangos nyelviskolája. Hallgatóink világos, barátságos, jól felszerelt, légkondicionált tantermekben vehetnek részt a foglalkozásokon. A minőségi nyelvoktatást hivatott segíteni a több, mint 5000 kötetes könyvtárunk, melyet kiegészít audio- és videotárunk is. Folyamatos kapcsolatban vagyunk a francia Wesco cég magyarországi képviseletével (www.quatrosport.hu). Az általuk forgalmazott kiváló minőségű eszközök, játékok - a szlogenjüknek választott Játszva tanulni gondolatnak megfelelően - a gyermekek tanulási készségét is hatékonyan fejlesztik. A gyermekek számára kialakított termünket e játékokból és bútorokból alakítottuk ki.

Kecskeméti Főiskola GAMF Kar

Kecskeméti Főiskola GAMF Kar

Az önálló GAMF és a GAMF Kar az elmúlt évtizedekben jó hírnevet szerzett. Nap mint nap, az ország bármely részén járunk, GAMF-on végzett mérnökökkel találkozunk. Többségük tanult szakmájában ér el sikereket, sokan közép- vagy magasabb beosztású vezetők, ha éppen nem saját vállalatuk irányítói, tulajdonosai. A GAMF-on végzett mérnökök közül kevés a pályaelhagyó. Gépipari és Automatizálási Főiskolai Kar Gépipari és Automatizálási Főiskolai Kar Az intézmény jogelődjét, a Felsőfokú Gépipari Technikumot 1964-ben alapították. 1969-ben Gépipari és Automatizálási Műszaki Főiskola (GAMF) elnevezéssel főiskolai rangot kapott. 2000. január 1-jétől a Kecskeméti Főiskola legnagyobb karaként működik. Az elmúlt 4 évtized során az intézmény hatalmas fejlődésen ment keresztül. Kezdetben gépgyártás-technológus üzemmérnököket képeztek. Ma a karon - az alapképzés keretében - gépészmérnökök, mérnök-informatikusok, műszaki menedzserek és mérnöktanárok képzése folyik 12 szakirányon. A 2000/2001. tanévben beindult a felsőfokú szakképzés gépipari mérnökasszisztens és logisztikai műszaki menedzserasszisztens szakon. A gépészmérnöki, műszaki informatikai és műszaki menedzser szakon a nappali tagozat mellett levelező tagozaton is várjuk leendő hallgatóinkat..

Tuti menü