Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cambridge Nyelvvizsga képes leírás - Nyelvvizsga.tlap.hu
részletek »

Cambridge Nyelvvizsga - Nyelvvizsga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvvizsga.tlap.hu » Cambridge Nyelvvizsga
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bme Nyelviskola

Bme Nyelviskola

Nyelviskolánkat 1989-ben alapította a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a British Council és a Soros Alapítvány támogatásával. 1992 óta a University of Cambridge által hivatalosan elismert vizsgahely vagyunk, 2000 óta pedig a BME államilag elismert nyelvvizsgáira is felkészítjük nyelvtanulóinkat. Akkreditációnk angol, német, francia nyelvtanfolyamainkra megtörtént, egyéb nyelvek kapcsán folyamatban van. Tagja vagyunk a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének. Nyelviskolánk fő profilja az angol, német és francia nyelv oktatása, de megfelelő létszámú érdeklődés esetén indítunk csoportokat holland, olasz, orosz, spanyol és magyar mint idegen nyelvből is.

British Council

British Council

A British Council az Egyesült Királyság nemzetközi szervezete, amely szakmai kapcsolatok kialakítására törekszik az oktatás, társadalom és kultúra terén. Világszerte kapcsolódási pontokat alakítunk ki az egyének valamint a szervezetek számára ahhoz, hogy kreatív ötleteket cserélhessenek és tartós munkakapcsolatokat hozzanak létre. Magyarországi tevékenységünk Magyar és brit szakemberekkel dolgozunk a tudás és kreativitás kölcsönös megosztásáért, ezzel is elősegítve a brit oktatási metódusok terjesztését és fejlesztését, valamint az angol nyelv népszerűsítését a kulturális kapcsolatok szélesítése által. Szervezetünk politikailag független és az Egyesült Királyságról igyekszünk valós képet formálni. Együttműködés Dolgozunk minisztériumokkal, szakmai csoportokkal, egyetemekkel, iskolákkal, NGO-kkal, közösen szorgalmazva a kulturális párbeszédet és megértést. Projektjeink az együttműködésre épülnek, ezzel is elősegítve olyan eredmények megszületését, amelyek minden résztvevőnek hasznosak. A British Council világszerte A British Council egy Nagy-Britanniában bejegyzett alapítvány, mely a mindenkori kormánytól függetlenül működik. A brit kormány finanszítozásával 109 országban képviseljük a brit kultúrát és oktatást. Bővebb információt a British Council központi honlapján talál. Tevékenységünkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük forduljon hozzánk.

Csaba-College Oktatási Központ

Csaba-College Oktatási Központ

A Csaba-College Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Kft-t alapítói 1990-ben hozták létre Békéscsabán. Intézményünk alapvető célja, hogy felkészült, magas szintű szakmai tudással valamint nyelvtudással bíró szakembereket képezzünk. Képzéseink közül kiemelkedő szerepet tölt be a külkereskedelem, az ügyvitel, a marketing és egyéb Európai Uniós ismeretekkel bővített tanfolyamok. Ezenkívül a cég profiljában nagy szerepet kapnak a vállalati kihelyezett képzések is.További információ a weboldalon.

London- Kaplan előkészítők külföldön

London- Kaplan előkészítők külföldön

Cambridge előkészítő órák: ezek a nyelvórák erősen a vizsgafelkészítésre koncentrálnak, ahol részletesen végigmegyünk a Cambridge nyelvvizsga minden részén, és átadjuk azt a verbális tudást és azokat a vizsgastratégiákat, melyek a sikeres vizsgához kellenek Kiegészítő strukturált nyelvi foglalkozások: a személyre szabott menetrendeddel tökéletesítheted vizsgatechnikádat és alapvető nyelvi képességeket szerezhetsz. Online gyakorlatok, tankönyvek és számítógépes szimulációs tesztek tárházát kínálja könyvtárunk, melyhez korlátlanul hozzáférhetsz

Tuti menü