Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ecl Nyelvvizsgarendszer képes leírás - Nyelvvizsga.tlap.hu
részletek »

Ecl Nyelvvizsgarendszer - Nyelvvizsga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvvizsga.tlap.hu » Ecl Nyelvvizsgarendszer
Keresés
Találatok száma - 5 db
KOTK | Nyelvvizsga

KOTK | Nyelvvizsga

A Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Központ komplex oktatási és vizsgáztatási feladatokat lát el. Egységeinek tevékenysége kiterjed a felnőttképzésre, az iskolai rendszerű szakképzésre, a szakmai továbbképzésre, a nyelvoktatásra, a szakmai és idegen nyelvi vizsga- és értékelés-módszertani tevékenységre, jegyzetek és tananyagok fejlesztésére és kiadására.

Körmendi Katedra

Körmendi Katedra

Cím: 9900.Körmend,Olcsai tér 3. Telefon: 94/413-773 ; 70/772-4476 Fax: 94/413-773 E-mail: kormend@katedra.hu

Miskolc Saturnus Nyelviskola

Miskolc Saturnus Nyelviskola

Saturnus Nyelviskola Cím: 3530 Miskolc, Arany János u. 29. Telefon/fax: 46/352-842 Mobil: 30/349-8460 E-mail: info@nyelviskola-miskolc.hu

Szeged Profi Profil Nyelviskola

Szeged Profi Profil Nyelviskola

Elérhetőségek: Szeged, 6721 Szent Miklós u. 9/b Tel.: 62/420-662 Email: info@profinyelvstudio.hu

V. Ker. Bonus Nyelviskola

V. Ker. Bonus Nyelviskola

Budapest központjában Önt is várja az 1998-ban alakult Bonus Nyelviskola. Intézményünk a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola, így hallgatóink számára garantált, hogy magas színvonalú nyelvi képzéssel, udvarias kiszolgálással és precíz adminisztrációval találkoznak iskolánkban. Évente több ezer beiratkozó és vizsgázó választja intézményünket célja eléréséhez. A legnagyobb elismerés számunkra, hogy hallgatóink döntő többsége ajánlja ismerőseinek és barátainak nyelviskolánkat. A Bonus Nyelviskola angol, német, spanyol, francia és olasz nyelvtanfolyamokat kínál az idegen nyelvet tanulni vágyóknak. Nyelvtanfolyamaink államilag akkreditáltak, azaz nyelvi képzéseink áfamentesek! Iskolánk Akkreditált Felnőttképzési Intézményként működik. Szolgáltatásaink színvonalát garantálja, hogy olyan minőségirányítási rendszer szerint végezzük nyelvoktatási és nyelvvizsgáztatási tevékenységünket, amely mindenben megfelel a Felnőttképzési Akkreditáló Testület előírásainak. Budapesti nyelviskolánkban természetesen a legnépszerűbb hazai és nemzetközi nyelvvizsgák is letehetők. Az akkreditált ECL, az ITK Origó (korábbi nevén Rigó utcai nyelvvizsga), az Euro valamint az államilag elismert üzleti nyelvvizsga az Euro Pro nyelvvizsgák vizsgahelyei vagyunk.

Tuti menü