Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos Linkek képes leírás - Nyelvvizsga.tlap.hu
részletek »

Hasznos Linkek - Nyelvvizsga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvvizsga.tlap.hu » Hasznos Linkek
Keresés
Találatok száma - 29 db
Akciós nyelvkönyvek, szótárak - konyvkapu.hu - Angol, német

Akciós nyelvkönyvek, szótárak - konyvkapu.hu - Angol, német

Nyelvvizsga előtt állsz és egy jó nyelvkönyvet keresel, amiből felkészülhetsz a vizsgára? A konyvkapu.hu oldalon kedvedre válogathatsz a különböző nyelvű és szintű nyelvkönyvek közül. Online könyvesboltunkban angol, francia, német, orosz, olasz nyelvű szótárakat is találsz, így könnyűszerrel sajátíthatod el a kiválasztott nyelvet. Nyelvkönyvek, szótárak óriási kedvezményekkel, akciós áron! Ez a Könyvkapu!

Angol nyelvoktatás - Mező Csaba

Angol nyelvoktatás - Mező Csaba

Az angol érettségi vizsgákra és nyelvvizsgákra történő felkészülés során tanár és tanuló részéről egyaránt eredményesen hasznosítható anyagok (angol nyelvtani összefoglaló táblázatok, angol rendhagyó igék gyűjteménye, angol vonzatszótár, szituációs példagyűjtemény, hasznos kifejezések szótára, kidolgozott társalgási témák angolból).

Angol nyelvtanulás

Angol nyelvtanulás

Mindössze 40 óra alatt mélyebb, maradandóbb nyelvtudást szerezhet. Legyen szó angol, német, spanyol vagy magyar nyelvről. Mindezt magolás vagy házi feladatok nélkül, teljesen személyre szabott időbeosztással. Jelentkezzen ingyenes próbaórára a több mint 20 nyelvi laborunk egyikébe és tapasztalja meg személyesen is!

Angol Nyelvvizsga Tesztek

Angol Nyelvvizsga Tesztek

Angol Nyelvvizsga gyakorló tesztek nyelvvizsgára készülőknek megoldásokkal, egyéni felkészüléshez: - alapfokú és középfokú, - írásbeli és szóbeli. - általános nyelv és üzleti angol szaknyelvi feladatsorok. Saját tempódban, otthon gyakorolhatsz a nyelvvizsgára. Teljes gyakorló nyelvvizsga feladatsorok a választott nyelvvizsga típusnak megfelelő tesztekkel. Angol nyelvből BME alapfok és középfok, Origó alapfok és középfok, BME üzleti középfok, BGF üzleti középfok vizsgára készülőknek. Ingyenes minta feladatsor kérhető.

Angol nyelvvizsgákra felkészítés

Angol nyelvvizsgákra felkészítés

Angol nyelvvizsgákra, szakmai angolra felkészítés. Oktatási módszerem egyénre szabott, az óráim beszédcentrikusak. Az első szintfelmérés után a nyelvtant alaposan rendszerezzük és a hiányosságokat folyamatosan pótoljuk különféle feladatok segítségével. Az alaptankönyv mellett kiegésztő anyagként újságcikkeket és egyéb segédanyagokat használok fel: szituációs kártyákat, képleírási feladatokat, nyelvi játékokat és CD-ket. Célom, hogy a tanuló gyorsan és eredményesen sajátítsa el a nyelvet. Kezdőknek 3 hónap alatt alapfokon! Minden szinten és minden korosztálynak vállalom a felkészítést: * nyelvvizsgákra (BME, Rigó, Cambridge stb.) felkészítését alap-közép-felsőfokon. * közép és emelt szintű érettségire * üzleti és gazdasági angolra ( Corvinus, BGF, KITEX ) * felvételire, állásinterjúra * társalgás, nyelvtani rendszerezés * szintentartás

Angol tanár Budapesten

Angol tanár Budapesten

Angol tanítást, általános és gazdasági nyelvvizsga-felkészítést (alap-közép és felsőfok), érettségi vizsga-felkészítést valamint kommunikáció - fejlesztést tanítok Budapest Belvárosában. Angol tanítással 2003 óta foglalkozom. A Szegedi Tudományegyetem angol bölcsész és tanár szakán végeztem, és egyéves külföldi munkatapasztalat után kezdtem el angol-nyelvtanítással foglalkozni csoportos illetve magántanítás keretében. Elsősorban felnőttek nyelvoktatásával foglalkozom. Az angol tanítás során - legyen az csoportos vagy magán tanítás - fontosnak tartom, hogy az órák jó hangulatúak legyenek, ahol a nyelvtanuló az egyéni tempójának megfelelően tud haladni. Az óráim során igyekszem a nyelvtanulásban problémát jelentő területeket minél pontosabban, és személyre szabottan elmagyarázni és minél többször ismételtetni, legyen szó akár nyelvtani magyarázatról vagy szókincsfejlesztésről. angol tanár, angol nyelvvizsgaAzoknak a nyelvtanulóknak szeretnék segítséget nyújtani, akiknek régóta kihívást jelent az angol, de még nem kezdtek bele az angol nyelvtanulásba, vagy beszélnek egy bizonyos szinten, de nyelvtudásuk megrekedt, és nem tudnak erről továbblendülni, vagy esetleg szeretnének letenni egy nyelvvizsgát. Célom azonban, hogy ne csak a nyelvvizsga sikerüljön, hanem a diákoknak lehetőségük legyen megtanulni, hogyan kell saját gondolataikat önállóan, a mindennapi élethelyzeteknek meg

Angoltanulás hatékonyan

Angoltanulás hatékonyan

Hatékony angol oktatás üzletembertől magánszemélyeknek és cégeknek Csillaghegyen ill. egész Budapesten, tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Személyes és online órák. Egyéni és csoportos foglalkozások, kezdő, középszintű, haladó, nyelvvizsga előkészítő bevált, hatékony módszerrel. Szakmai nyelv, társalgás, nyelvtan, kifejezések, beszédkészség fejlesztése a legjobb amerikai és brit hanganyagokkal és szövegekkel. Cégeknek kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR szaknyelv.

Hirdetés
Cosmopolitan Lingua nyelviskola

Cosmopolitan Lingua nyelviskola

Nyelvvizsga előkészítő tanfolyamainkat Neked ajánljuk, ha már rendelkezel az adott vizsgához szükséges tudással és szeretnél felkészülni a vizsga speciális feladataira. A tanfolyam célja a vizsgafeladatok megismerése és a megfelelő vizsgatechnikák elsajátítása, azaz, hogy a nyelvtudásod mellé vizsgarutint is szerezz. Az előkészítő kurzuson szóbeli vizsgafeladatok megoldására, szituációs gyakorlatok elvégzésére, írásbeli vizsgalapok és feladatsorok kitöltésére és a problémás nyelvtani anyagok átismétlésére kerül sor.

diákoldal

diákoldal

Segítsük egymást jegyzeteinkkel! Töltsd fel jegyzeteid, ha azt szeretnéd, hogy mások is bármikor elérhessék őket. Tölts le, ha épp Neked volna szükséged valamire. Feltöltött jegyzeteid bármikor, saját kezűleg törölheted, módosíthatod. Emellett a diakoldal.hu ingyenes használt tankönyv és magántanár közvetítést is nyújt. A honlapon regisztráció nélkül kereshetsz jegyzeteket, használt tankönyveket és magántanárokat. Eladó, feleslegessé vált használt tankönyveid feltöltheted, ha pedig tanítani szeretnél, a regisztrációt követően kialakíthatod tanár profilodat is.

Hatékony online nyelvvizsga tréning

Hatékony online nyelvvizsga tréning

Érezted már valaha nyelvtanulás közben, hogy egyszerűen képtelen vagy befogadni az anyagot? Esetleg elkalandoztál tanulás közben és képtelen voltál a feladatra koncentrálni? Weboldalunkon egy egyedülálló online oktatási programmal ismerkedhetsz meg, amely garantáltan megsokszorozza nyelvtanulási hatékonyságodat, és még a tanulást is élvezni fogod. A hatékony nyelvtanulás titkai egy ingyenes e-mail tréning, melynek elvégzése után garantáltan sikerülni fog a nyelvvizsgád, a nyelvtanulással töltött idő pedig minimum a felére csökken. Ha felkeltettük érdeklődésed, akkor nincs más dolgod, mint kitölteni a jelentkezési űrlapot, és már kezdődik is a program.

IELTS angol nyelvvizsga

IELTS angol nyelvvizsga

Az angol IELTS nyelvvizsga Magyarországon kizárólag a British Council-nál tehető le. A nyelvvizsga bizonyítványt díjmentesen honosíttatás után elfogadják Magyarországon a diploma megszerzéséhez, és plusz pontot jelent felvételinél. Külföldön továbbtanulásnál számos intézmény felvételi kritériumként köti ki, külföldi munkavállalásnál is sok helyen követelmény. Az IELTS nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok folyamatosan indulnak a British Council Nyelviskolájában. Ingyenes online angol oktatóanyagok is segítik a felkészülést.

IELTS külföldi továbbtanuláshoz

IELTS külföldi továbbtanuláshoz

A nemzetközileg elfogadott és számos külföldi felsőoktatási intézményben megkövetelt IELTS nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok online formában. Az egész országból elérhető, tehát a felkészülés nem kötött budapesti helyszínekhez. Tapasztalt vizsgáztató és anyanyelvű tanárok közreműködésével, sok éves tapasztalattal segítjük a felkészülőket. A tanfolyam során teszteket, feladatmegoldó technikákat, gyakorlási lehetőséget, egyéni konzultációt, (részben) ingyenes szintfelmérőt, próbavizsga lehetőséget és a vizsgával kapcsolatos hasznos információkat, tanácsokat kínálunk.

Ingyenes angol nyelvtanfolyam

Ingyenes angol nyelvtanfolyam

Ingyenes angol nyelvoktatás angol anyanyelvű misszionáriusokkal az ország több (nagy)városában, heti rendszerességgel. KI TARTJA? Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházának angol anyanyelvű misszionáriusai.

Jótanárok.hu

Jótanárok.hu

Keress nyelvtanárt itt, keresd meg a hozzád legközelebbeső és legjobb tanárt, vagy tanulj online módon!

Melyik nyelvvizsgát válasszam FRANCIÁból

Melyik nyelvvizsgát válasszam FRANCIÁból

Weblapom segít eldönteni, hogy az ön tudásának tesztelésére melyik nyelvvizsga volna a legalkalmasabb. Lehetőséget kínál továbbá arra is, hogy akár egyéni, akár kiscsoportos formában tökéletesítse nyelvtudását egy szakmailag nagy tapasztalattal rendelkező, új módszereket alkalmazó nyelvtanár segítségével kellemes környezetben. Csoportos oktatás esetén akár munkahelyen, cégnél is tartok kihelyezett tanfolyamokat.

Tuti menü