Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelvvizsga linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Nyelvvizsga képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: nyelvvizsga.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 175 db
 Bp. IX. ker 2F Nyelviskola

Bp. IX. ker 2F Nyelviskola

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy 2009. január 1-től egy BME nyelvvizsga akkor sikeres, ha a vizsgázó az elérhető összpontszám legalább 60%-át teljesíti úgy, hogy emellett - mint minden Magyarországon letehető akkreditált nyelvvizsga esetében - valamennyi készségnél (szóbelinél beszédkészség és hallás utáni értés, írásbelinél íráskészség, olvasott szöveg értése és közvetítés) a maximális pontszám legalább 40%-át is eléri. A 2F nyelviskola szegedi központja akkreditált, a budapesti kirendeltsége pedig a BME nyelvvizsga központ bejelentett nyelvvizsga helyeként működik. A nyelvvizsgahelyeken a BME nyelvvizsgaközpont által előre meghatározott időszakokban, külön jelentkezés esetén akkreditált kétnyelvű nyelvvizsgát lehet tenni. 2F Iskola Budapest: * Cím: 1094, Budapest Bokréta u. 3. Telefon (36-1) 299-3060 Fax: (36-1) 299-3061 e-mail:bpnyelvff@axelero.hu Vizsgahelyszín: o Szemere Bertalan 12 Évfolyamos Iskola, Budapest, 1054, Szemere u 3.-5. * Zöld szám: 80/820-038

 Győr Hatos és Társa Nyelviskola Bt.

Győr Hatos és Társa Nyelviskola Bt.

Győr és a régió egyik legjelentősebb nyelvoktató intézménye a Hatos és Társa Nyelviskola, amely több mint 11 éve fogadja a nyelvtanulás iránt érdeklődőket a kezdő szinttől a felsőfokig, egyéni és csoportos oktatás keretében. Az intézményt alapító Hatos Hajnalka és dr. Molnárné Szabó Katalin irányítása mellett napjainkban mintegy 120 magasan képzett nyelvtanár foglalkozik a nyelviskola diákjaival. A Hatos és Társa Nyelviskolában fennállása óta több ezer hallgató sajátította el a választott idegen nyelvet és tett sikeres nyelvvizsgát. Ha Ön használható nyelvtudást szeretne, akkor válassza a Hatos Nyelviskolát! Hatos és Társa Nyelviskola Bt. 9021 Győr, Szent István út 7. Tel/Fax: 96/529-483 E-mail: nyelviskola@hatos.hu, molka@jedlik.eu

Ajka - Katedra Nyelviskola

Ajka - Katedra Nyelviskola

2009.májusától ITK-ORIGÓ és TELC akkreditált nyelvvizsga hely vagyunk. Nagy dolog ez egy kis város életében... Ügyfélorientált csapatunkkal, felkészült tanárainkkal várjuk lelkes leendő és volt hallgatóinkat!

Akciós nyelvkönyvek, szótárak - konyvkapu.hu - Angol, német

Akciós nyelvkönyvek, szótárak - konyvkapu.hu - Angol, német

Nyelvvizsga előtt állsz és egy jó nyelvkönyvet keresel, amiből felkészülhetsz a vizsgára? A konyvkapu.hu oldalon kedvedre válogathatsz a különböző nyelvű és szintű nyelvkönyvek közül. Online könyvesboltunkban angol, francia, német, orosz, olasz nyelvű szótárakat is találsz, így könnyűszerrel sajátíthatod el a kiválasztott nyelvet. Nyelvkönyvek, szótárak óriási kedvezményekkel, akciós áron! Ez a Könyvkapu!

Angol nyelviskola

Angol nyelviskola

Végzős egyetemi/főiskolai hallgató vagy, és szeretnél használható nyelvtudást? Ha tanulni szeretnél, mi segítünk neked. Vegyük számba, mik azok a területek ahol a segítségedre lehetünk. Az amerikaiintézet fontosnak tartja a minőségi nyelvoktatást képzést. Tanulj angolul az Amerikai Intézetben. Kollégáink tanítanak azért, hogy a lehető legjobban megtanuld az idegen nyelvet. Minőségi képzésünk a garancia arra, hogy nálunk valós nyelvtudást kapsz.

Angol nyelvoktatás - Mező Csaba

Angol nyelvoktatás - Mező Csaba

Az angol érettségi vizsgákra és nyelvvizsgákra történő felkészülés során tanár és tanuló részéről egyaránt eredményesen hasznosítható anyagok (angol nyelvtani összefoglaló táblázatok, angol rendhagyó igék gyűjteménye, angol vonzatszótár, szituációs példagyűjtemény, hasznos kifejezések szótára, kidolgozott társalgási témák angolból).

Angol nyelvtanulás

Angol nyelvtanulás

Mindössze 40 óra alatt mélyebb, maradandóbb nyelvtudást szerezhet. Legyen szó angol, német, spanyol vagy magyar nyelvről. Mindezt magolás vagy házi feladatok nélkül, teljesen személyre szabott időbeosztással. Jelentkezzen ingyenes próbaórára a több mint 20 nyelvi laborunk egyikébe és tapasztalja meg személyesen is!

Angol nyelvvizsga Myschool

Angol nyelvvizsga Myschool

A Myschool debreceni angol nyelviskola kötelékein belül lehetőséged nyílik felkészülni a TELC és ORIGÓ típusú nyelvvizsgákra. Amennyiben komplex nyelvvizsgát szeretnél tenni, érdemes minimum 6 órán részt venni hetente. A tanfolyamok 10 hétig tartanak, a heti órarendedet pedig saját magad állíthatod össze.

Hirdetés
Angol Nyelvvizsga Tesztek

Angol Nyelvvizsga Tesztek

Angol Nyelvvizsga gyakorló tesztek nyelvvizsgára készülőknek megoldásokkal, egyéni felkészüléshez: - alapfokú és középfokú, - írásbeli és szóbeli. - általános nyelv és üzleti angol szaknyelvi feladatsorok. Saját tempódban, otthon gyakorolhatsz a nyelvvizsgára. Teljes gyakorló nyelvvizsga feladatsorok a választott nyelvvizsga típusnak megfelelő tesztekkel. Angol nyelvből BME alapfok és középfok, Origó alapfok és középfok, BME üzleti középfok, BGF üzleti középfok vizsgára készülőknek. Ingyenes minta feladatsor kérhető.

Angol nyelvvizsga-tesztek, megoldással

Angol nyelvvizsga-tesztek, megoldással

20 db középfokú angol nyelvvizsgához való teszt, megoldás A tesztgenerálás szempontjai A feleletválasztós teszt értékelése Verb Phrase (Igecentrikus szerkezetek) Present Perfect, countable, uncountable Nouns (Megszámlálhatóság) Past Continuous, megszámlálható Passive (Szenvedő szerkezet) Causative (Műveltetés) Conditionals (Feltételes mód) Non-finite forms (Igeneves szerkezetek) Auxiliaries (Segédigék), have, got, make Noun Phrase (Főnévcentrikus ill. Nominális szerkezetek) Folyamatos befejezett jelen, múlt, jövő idő

Angol nyelvvizsgákra felkészítés

Angol nyelvvizsgákra felkészítés

Angol nyelvvizsgákra, szakmai angolra felkészítés. Oktatási módszerem egyénre szabott, az óráim beszédcentrikusak. Az első szintfelmérés után a nyelvtant alaposan rendszerezzük és a hiányosságokat folyamatosan pótoljuk különféle feladatok segítségével. Az alaptankönyv mellett kiegésztő anyagként újságcikkeket és egyéb segédanyagokat használok fel: szituációs kártyákat, képleírási feladatokat, nyelvi játékokat és CD-ket. Célom, hogy a tanuló gyorsan és eredményesen sajátítsa el a nyelvet. Kezdőknek 3 hónap alatt alapfokon! Minden szinten és minden korosztálynak vállalom a felkészítést: * nyelvvizsgákra (BME, Rigó, Cambridge stb.) felkészítését alap-közép-felsőfokon. * közép és emelt szintű érettségire * üzleti és gazdasági angolra ( Corvinus, BGF, KITEX ) * felvételire, állásinterjúra * társalgás, nyelvtani rendszerezés * szintentartás

Angol tanár Budapesten

Angol tanár Budapesten

Angol tanítást, általános és gazdasági nyelvvizsga-felkészítést (alap-közép és felsőfok), érettségi vizsga-felkészítést valamint kommunikáció - fejlesztést tanítok Budapest Belvárosában. Angol tanítással 2003 óta foglalkozom. A Szegedi Tudományegyetem angol bölcsész és tanár szakán végeztem, és egyéves külföldi munkatapasztalat után kezdtem el angol-nyelvtanítással foglalkozni csoportos illetve magántanítás keretében. Elsősorban felnőttek nyelvoktatásával foglalkozom. Az angol tanítás során - legyen az csoportos vagy magán tanítás - fontosnak tartom, hogy az órák jó hangulatúak legyenek, ahol a nyelvtanuló az egyéni tempójának megfelelően tud haladni. Az óráim során igyekszem a nyelvtanulásban problémát jelentő területeket minél pontosabban, és személyre szabottan elmagyarázni és minél többször ismételtetni, legyen szó akár nyelvtani magyarázatról vagy szókincsfejlesztésről. angol tanár, angol nyelvvizsgaAzoknak a nyelvtanulóknak szeretnék segítséget nyújtani, akiknek régóta kihívást jelent az angol, de még nem kezdtek bele az angol nyelvtanulásba, vagy beszélnek egy bizonyos szinten, de nyelvtudásuk megrekedt, és nem tudnak erről továbblendülni, vagy esetleg szeretnének letenni egy nyelvvizsgát. Célom azonban, hogy ne csak a nyelvvizsga sikerüljön, hanem a diákoknak lehetőségük legyen megtanulni, hogyan kell saját gondolataikat önállóan, a mindennapi élethelyzeteknek meg

Angol-tanulás

Angol-tanulás

Ez egy angoltanulással foglalkozó honlap, melyre folyamatosan kerülnek fel különféle ingyenes tananyagok. Interaktív tesztek, melyek nyelvtani tudást és szókincset, illetve angol kifejezések, szófordulatok ismeretét ellenőrzik. white_bear.jpgSzókincs-gyarapító és szövegértést fejlesztő cikkek változatos témákban, a politikától a kultúrán és gazdaságon át a szórakoztató olvasmányokig - a könnyű feldolgozás érdekében szövegbe épített szószedettel, ellenőrző kérdésekkel és magyar fordítással. Egyszerű és nehezebb feladatok, melyek tanuló-barát kialakításukkal élvezetes kiegészítői lehetnek a tankönyvek és feladatgyűjtemények által nyújtott gyakorlási lehetőségeknek. Az üzleti életben, gazdasági hírek olvasásánál hasznos üzleti angol anyagok, számos területet lefedve az álláskereséstől a tőzsdén át a vállalat csődbe kerüléséig...stb.

Angoltanulás hatékonyan

Angoltanulás hatékonyan

Hatékony angol oktatás üzletembertől magánszemélyeknek és cégeknek Csillaghegyen ill. egész Budapesten, tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Személyes és online órák. Egyéni és csoportos foglalkozások, kezdő, középszintű, haladó, nyelvvizsga előkészítő bevált, hatékony módszerrel. Szakmai nyelv, társalgás, nyelvtan, kifejezések, beszédkészség fejlesztése a legjobb amerikai és brit hanganyagokkal és szövegekkel. Cégeknek kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR szaknyelv.

Baja - Eötvös József Főiskola

Baja - Eötvös József Főiskola

Főiskolánk életében komoly változást hozott az internetes hozzáférés, s ezen belül a saját honlap megszerkesztése. A honlap mindig mutatja az adott intézmény múltját, jelenét és időnként a terveit is. Ilyen meggondolásból rövidebb-hosszabb idő után célszerű és illendő a forma megváltoztatása. VARIETAS DELECTAT - vagyis a sokszínűség gyönyörködtet, mondták a rómaiak, s ezt az elvet vallva főiskolánk is megváltoztatta internetes arculatát. Ez már a harmadik változat, amely a folyamatos bővülés és bővítés eredményeként készült. Az új honlap több aktív felületeket biztosít a visszajelzésekre, a hallgatói vélemények és a külső megjegyzések fogadására. A minél gyorsabb információáramlás érdekében e-Hírlevél címen külön kiemelt alkönyvtárat nyitottunk, amelynek segítségével folyamatosan tájékoztatjuk főiskolánk hallgatóit és dolgozóit, valamint a külső érdeklődőket a nálunk zajlott/zajló eseményekről. E rovat aktualitását a kollégák és a hallgatók által beküldött hírértékű visszajelzései alapján tudjuk biztosítani, melyben való aktív részvételt ezúton is kérek. Ezek az apró hírek a későbbiekben nyomtatás formájában a továbbra is megjelenő Ötvözet hasábjain is olvashatóak lesznek. Az új honlap mindig új lehetőségeket is rejt magában, melyet, reméljük, a kollégák aktivitása segítségével hosszú távon ki tudunk használni. Köszönöm az átalakításban közreműködő informatikus kollégák munkáját. Kérem, fogadják érdeklődéssel az új honlapot, nézzék sokan oldalait, és használják ki a technika nyújtotta lehetőségeket.

Tuti menü