Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
KITEX Kereskedelmi Szakmai Nyelvvizsga képes leírás - Nyelvvizsga.tlap.hu
részletek »

KITEX Kereskedelmi Szakmai Nyelvvizsga - Nyelvvizsga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvvizsga.tlap.hu » KITEX Kereskedelmi Szakmai Nyelvvizsga
Keresés
Találatok száma - 3 db
Kitex Nyelvvizsgaközpont

Kitex Nyelvvizsgaközpont

Intézményünk 1972 óta foglalkozik iskolarendszeren kívüli felnőttképzéssel és vizsgaszervezéssel. A szakmai vizsgák előkészítésével, szervezésével és lebonyolításával kapcsolatos feladatokat országosan az önálló szervezeti egységként működő Vizsgaközpont, valamint a felügyelete alá tartozó megyei képviseletek látják el. Felkészült munkatársaink az SGS Hungária Kft. által tanúsított ISO 9001:2000 szerinti minőségirányítási rendszerben foglaltak szerint végzik munkájukat; a szakmai vizsgákat a szakmai vizsgáztatás általános szabályairól és eljárási rendjéről szóló, a mindenkor hatályos rendelet előírásai szerint bonyolítják. Vizsgaszervezési tevékenységünk a saját szervezésű tanfolyamainkon résztvevők vizsgáztatása mellett más - vizsgaszervezési joggal nem rendelkező - intézményeknél képzettek vizsgáztatására is kiterjed. Jelentkezés szakmai vizsgára: KIT Vizsgaközpont 1077 Budapest, Rózsa u. 4-6. Tel.: 06/1-8720-704 06/1-342-6952 Vizsgaközpont vezetője: Ványolosné Csanádi Éva szakmai vizsgaközpont igazgató A szakmai vizsgákat a képző intézményekkel egyedileg kötött együttműködési megállapodás szerint szervezzük, teljes körűen biztosítva az írásbeli, a gyakorlati, a szóbeli és az interaktív vizsgarészek lebonyolításának személyi és tárgyi feltételeit. A vizsgára bocsátás feltételeit a mindenkor hatályos Országos Képzési Jegyzék és az egyes szakképesítések szakmai- és vizsgakövetelményei tartalmazzák.

Miskolc Berzeviczy Gergely Szakközépiskola

Miskolc Berzeviczy Gergely Szakközépiskola

A KITEX KERERSKEDELMI SZAKMAI NYELVVIZSGA A nyelvvizsga megnevezése: KITEX Kereskedelmi Szakmai Nyelvvizsga A nyelvvizsga egynyelvu szakmai nyelvvizsga. A nyelvvizsga nyelvei: angol és német Választható szakirányok: * Belkereskedelem * Külkereskedelem * Vendéglátás * Idegenforgalom A nyelvvizsga szintjei: * Alapfok * Középfok * Felsőfok Berzeviczy Gergely Szakképző Iskola 3525 Miskolc Hősök tere 1. Központ: 46/347-881 Tanári: 46/509-395 Titkárság/fax: 46/348-899 Igazgatóhelyettesi: 46/509-394 Gazdaságvezető: 46/347-899 Tanműhely: 3535. Miskolc, Kurucz u. 65/A 46/402-353 Taniroda: 3535. Miskolc, Kurucz u. 65/A 46/530-252 Email: titkar@berzeviczy.sulinet.hu

VII. Ker. Kotk

VII. Ker. Kotk

KITEX kereskedelmi szakmai nyelvvizsga A KITEX kereskedelmi vizsgarendszer * magyarországi rendszerű szaknyelvi vizsga. * Egynyelvű: közvetítőkészséget (fordítás, tolmácsolás) nem mér. * Angol és német nyelvekből lehet vizsgát tenni. * A vizsga szintjei: alapfok (B1), középfok (B2) és felsőfok (C1). * A vizsga lehet szóbeli, írásbeli és komplex. Az egyes vizsgarészekre külön is lehet jelentkezni. Komplex vizsga esetében a sikeres részvizsgáról bizonyítványt kap a vizsgázó, ha a másik részvizsga sikertelen. Különböző vizsgaidőszakokban letett szóbeli és írásbeli vizsgákról komplex nyelvvizsga bizonyítvány nem készül, együttes értéküket jogszabályok határozzák meg. (Erről részletesebben az Oktatási Hivatal honlapján olvashat.) Jelentkezés A vizsgára online módon, majd a kitöltött és kinyomtatott jelentkezési lap benyújtásával és a vizsgadíj befizetésének igazolásával lehet jelentkezni. A vizsgadíjakat a KIT Vizsgaközpont által kibocsátott csekken (beszerezhető a vizsgahelyeken) vagy postai utalványon a Vizsgaközpont részére lehet befizetni. Online jelentkezés: http://www.kit.hu/.

Tuti menü