Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TELC Nyelvvizsga képes leírás - Nyelvvizsga.tlap.hu
részletek »

TELC Nyelvvizsga - Nyelvvizsga.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvvizsga.tlap.hu » TELC Nyelvvizsga
Keresés
Találatok száma - 33 db
Ajka - Katedra Nyelviskola

Ajka - Katedra Nyelviskola

2009.májusától ITK-ORIGÓ és TELC akkreditált nyelvvizsga hely vagyunk. Nagy dolog ez egy kis város életében... Ügyfélorientált csapatunkkal, felkészült tanárainkkal várjuk lelkes leendő és volt hallgatóinkat!

Angol nyelvvizsga Myschool

Angol nyelvvizsga Myschool

A Myschool debreceni angol nyelviskola kötelékein belül lehetőséged nyílik felkészülni a TELC és ORIGÓ típusú nyelvvizsgákra. Amennyiben komplex nyelvvizsgát szeretnél tenni, érdemes minimum 6 órán részt venni hetente. A tanfolyamok 10 hétig tartanak, a heti órarendedet pedig saját magad állíthatod össze.

Baja - Eötvös József Főiskola

Baja - Eötvös József Főiskola

Főiskolánk életében komoly változást hozott az internetes hozzáférés, s ezen belül a saját honlap megszerkesztése. A honlap mindig mutatja az adott intézmény múltját, jelenét és időnként a terveit is. Ilyen meggondolásból rövidebb-hosszabb idő után célszerű és illendő a forma megváltoztatása. VARIETAS DELECTAT - vagyis a sokszínűség gyönyörködtet, mondták a rómaiak, s ezt az elvet vallva főiskolánk is megváltoztatta internetes arculatát. Ez már a harmadik változat, amely a folyamatos bővülés és bővítés eredményeként készült. Az új honlap több aktív felületeket biztosít a visszajelzésekre, a hallgatói vélemények és a külső megjegyzések fogadására. A minél gyorsabb információáramlás érdekében e-Hírlevél címen külön kiemelt alkönyvtárat nyitottunk, amelynek segítségével folyamatosan tájékoztatjuk főiskolánk hallgatóit és dolgozóit, valamint a külső érdeklődőket a nálunk zajlott/zajló eseményekről. E rovat aktualitását a kollégák és a hallgatók által beküldött hírértékű visszajelzései alapján tudjuk biztosítani, melyben való aktív részvételt ezúton is kérek. Ezek az apró hírek a későbbiekben nyomtatás formájában a továbbra is megjelenő Ötvözet hasábjain is olvashatóak lesznek. Az új honlap mindig új lehetőségeket is rejt magában, melyet, reméljük, a kollégák aktivitása segítségével hosszú távon ki tudunk használni. Köszönöm az átalakításban közreműködő informatikus kollégák munkáját. Kérem, fogadják érdeklődéssel az új honlapot, nézzék sokan oldalait, és használják ki a technika nyújtotta lehetőségeket.

Baja - Mnámk

Baja - Mnámk

Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Szakközépiskolája

Debrecen - Discimus

Debrecen - Discimus

Intézményünk érettségi utáni (post secondary), iskolarendszerű, nappali és levelező tagozatos képzést, valamint 2001-től felnőttképzést folytat. A DISCIMUS-t a Fiatalok Idegen Nyelv- és Szakmai Továbbképzéséért Alapítvány hozta létre és működteti az 1995-96-os tanévtől. Széleskörű, gyakorlatorientált, az alkalmazás technikáit előtérbe helyező képzést nyújtunk, mely alkalmassá teszi hallgatóinkat az Európai Unió által támasztott új követelmények teljesítésére. Az oktatás a felsőoktatási intézményekkel analóg történik. Az oktatók többsége egyetemen tanít, illetve gazdasági szervezetek gyakorlott vezetői, menedzserei. Kiemelt figyelmet fordítunk az idegen nyelv és az informatika oktatására. Az angol vagy német nyelv oktatása kiscsoportos keretekben történik, nyelvi laborban. Közel 100 modern számítógép (síkképernyős monitor) áll hallgatóink rendelkezésére, állandó internetkapcsolattal, korlátlan hozzáféréssel, tanórákon kívül is! Hallgatóink ECDL vizsgákat tehetnek le helyben és részt vehetnek a Cisco képzésben. Hallgatóink a sikeres szakmai záróvizsgával egyidőben igényelhetik a WADE WORLD TRADE által kiállított, az Európai Unióban akkreditált INTERNATIONAL TRADE DIPLOMA-t, valamint a EUROPASS-t.

Debrecen - ILS

Debrecen - ILS

Nyelviskolánk alapvető feladatának tartja diákjai minél jobb és teljesebb körű kiszolgálását. Ennek jegyében az ILS Nyelviskola angol nyelvet tanuló diákjainknak - és azoknak is akik nem a diákjaink ugyan, de vizsgázni szeretnének - az államilag elismert, nemzetközi TELC és ECL vizsgákat, míg németül tanuló diákjainknak a TELC és az ECL mellett az osztrák ÖSD vizsgát kínálja. A TELC (The European Language Certificates) nyelvvizsga bizonyítvány a frankfurti székhelyű WBT Weiterbildungs-Testsysteme GmbH kizárólagos fejlesztése. Vizsgázni angol, német, olasz és francia nyelvekbõl lehet; az angol nyelvvizsga 2001 óta, a német nyelvvizsga 2003 tavasza óta államilag akkreditált, így érettségihez, felvételihez, diplomakiadáshoz és munkavállaláshoz egyaránt felhasználható.

Dombóvár Katedra Nyelviskola

Dombóvár Katedra Nyelviskola

Iskolánk M.I. Talentum Bt. néven alakult 1994-ben mint magánvállalkozás, azzal a céllal, hogy a lakossági és vállalati igényeket követve nyelvi kurzusokat kínáljon nyelvvizsga felkészítéssel kiegészítve. Kezdetben a lakosság körében, majd később a vállalati szférában is tartottunk tanfolyamokat (MOL, DÉDÁSZ, Rutin Kft., Bonyhád és Vidéke Takarékszövetkezet, Dombóvári Munkaügyi Központ, Lánggépgyár). 2003 óta rendelkezünk intézmény-akkreditációval. 2008 óta rendelkezünk angol és német programakkreditációval. 2008 szeptemberében váltunk ITK-ORIGÓ és TELC vizsgahellyé.

Dunaújváros - Katedra

Dunaújváros - Katedra

Iskolánk 1995-ös alapítása óta a térség egyik legmeghatározóbb nyelviskolájává nőtte ki magát Babilon Nyelviskola néven. Ez elsősorban annak a következetes szakmai munkának köszönhető, melyet az iskola oktatói és munkatársai végeznek annak érdekében, hogy Dunaújvárosban és környékén mindenki számára elérhetővé váljék a minőségi nyelvoktatás - és ennek eredményeként a használható nyelvtudás. Legnagyobb kitüntetésnek azt tekintjük, hogy működésünk ideje alatt több ezer magánszemély, vállalat és intézmény tisztelt meg bennünket bizalmával. 2006 májusában a Katedra Nyelviskola Hálózat kiválasztott tagjaként egy olyan rendszerhez csatlakoztunk, amely szellemi tőkével és szakmai tudással segíti munkánkat. Célunk, hogy ezeket a lehetőségeket maximálisan kihasználva, még magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni hozzánk betérő ügyfeleink igényeit. Személyes meggyőződésünk, hogy csatlakozásunkat minden tanulónk és üzleti partnerünk úgy fogja megélni, mint a tőlünk megszokott színvonal további jelentős fejlesztését. A Katedra Nyelviskola Dunaújváros

Eger - Katedra Nyelviskola

Eger - Katedra Nyelviskola

Szakmai munkánk és kiemelkedő oktatási tevékenységünk elismeréseként a STUDENT NYELVISKOLA, mint Eger dinamikusan fejlődő, sokoldalú nyelviskolája csatlakozhatott Magyarország egyik kiemelkedő nyelvoktatási hálózatához a KATEDRA-hoz.

Hirdetés
Érd-Amerikai Intézet

Érd-Amerikai Intézet

Az Amerikai Intézetben itt helyben tehetsz le EURO nyelvvizsgát és folymatosan indítunk EURO és TOEFL nyelvvizsga előkészítő tanfolyamokat. Nagyon fontos, hogy tudd miért szeretnél nyelvvizsgázni, miért van szükésged a nyelvvizsgára. Miért fontos ez? Azért mert már az elejétől fogva úgy tudsz tanulni, úgy tudsz felkészülni, hogy az a kitűzött céljaid felé vigyen, ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni, hogy mi is szeretnél. Milyen lehetőségeid vannak? Ha diplomához, felvételihez, nyelvpótlékhoz szeretnél nyelvvizsgát, akkor az államilag akkreditált EURO nyelvvizsgát javasoljuk Neked. Ha külföldön szeretnél dolgozni vagy tanulni, egy multinál szeretnél elhelyezkedni, esetleg csak 'úgy' le akarsz teni egy nyelvvizsgát, akkor a TOEFL nyelvvizsgát javasoljuk Neked.

Gyöngyös - Károly Róbert Főiskola

Gyöngyös - Károly Róbert Főiskola

Az iskolaalapítás ama ünnepségsorozat rangjához hasonlatos, melyet Gyöngyös a várossá alapításának 650. évfordulója alkalmából 1984-ben rendezett. Károly Róbert szobrának átadásával a város méltó emléket állított annak az uralkodónak, aki 1334-ben városi rangra emelte õt. A Buda városával azonos jogokat és kiváltságokat élvezõ mezõváros ma, évszázadokkal késõbb ismét emlékezetes történelmi pillanatot élhet át: Károly Róbert Fõiskola néven egy régi hagyományokkal bíró, de alapjában véve új intézménnyel gazdagodik. A Károly Róbert által karddal egyesített és bölcsességgel megreformált Magyarország nemzetközi tekintélynek örvendett. Az uralkodó a történelem arcképcsarnokában nemzetközileg tekintélyes, céltudatos, következetes politikusként van jelen. Iskolánk a névadó uralkodó emlékét méltóképpen megbecsülni kívánó intézmény kíván lenni, így járulva hozzá ahhoz, hogy a történelembe ágyazott, modern Gyöngyös az Európai Unióban is megõrizhesse pozícióját: azaz megmaradjon Mátraalja mûvelõdési és szellemi központjának.

Jászberény - Der Die Das Nyelviskola

Jászberény - Der Die Das Nyelviskola

Nyelviskolánk a TIT-TELC nyelvvizsgaközpont bejelentett nyelvvizsgahelye. TELC a valódi érték Európában diákoknak egyetemi hallgatóknak és munkavállalóknak egyaránt · Kihangsúlyozza a nyelvhasználat mint kommunikáció fontosságát. · A nyelvvizsga a praktikus és a kreatív tudást helyezi előtérbe a passzív lexikális tudással szemben. · A vizsgakérdések szorosan a mindennapi életszituációkhoz kötődnek, biztosítva ezzel az elsajátított tudás hasznosságát és felhasználhatóságát. A TELC nyelvvizsgával kapcsolatban bővebb információt, minta feladatsort a vizsgaközpont honlapján www.telc.hu és www.telc.net talál. Igény szerint felkészítünk Goethe, ÖSD, ITK ORIGO, KITEX nyelvvizsgákra is.

Kazincbarcika - Collingo

Kazincbarcika - Collingo

A TELC nyelvvizsga bizonyítványa garancia a nyelv kiváló szintű, kommunikáció-orientált ismeretére. A hallgatóbarát nyelvvizsga-rendszer egyre kedveltebb a fiatalok körében. Válassza ön is az Európai Nyelvvizsga Bizonyítványt. TELC - A valódi érték Európában diákoknak, egyetemi hallgatóknak és munkavállalóknak egyaránt. Mi a TELC nyelvvizsga? Az Európai Nyelvvizsga Bizonyítvány a frankfurti székhelyű WBT Weiterbildungs-Testsysteme GmbH kizárólagos fejlesztése. A WBT-t 1998-ban a Német Népfőiskolák Egyesülete alapította. Az Európa szerte található 3000 vizsgahely közül több mint 60 Magyarországon működik. A Tudományos Ismeretterjesztõ Társulat már tíz éve foglalkozik TELC típusú nyelvvizsgákkal. Vizsgázni angol, német, olasz, francia, spanyol és orosz nyelvekbõl lehet; az angol nyelvvizsga 2001 óta, a német nyelvvizsga 2003 tavasza óta államilag elismert (akkreditált), így érettségihez, felvételihez, diplomakiadáshoz és munkavállaláshoz egyaránt felhasználható. Ezen kívül az Európai Nyelvvizsga Bizonyítvány az Európai Unió és a közép-európai térség számos - összesen 20-nál is több - országában elfogadott nemzetközi nyelvvizsga, melyet továbbtanuláshoz és munkavállaláshoz egyaránt elfogadnak. A TELC nyelvvizsga a praktikus és a kreatív tudást helyezi elõtérbe a passzív lexikális tudással szemben.

Kecskemét - Coventry House

Kecskemét - Coventry House

Államilag akkreditált, egynyelvű (fordítási feladat nélküli) -Felvételihez, diplomázáshoz, munkavállaláshoz felhasználható -20-nál több európai országában elfogadott nemzetközi nyelvvizsga -A praktikus és kreatív tudást helyezi elõtérbe -A vizsgakérdések szorosan a mindennapi életszituációkhoz kötõdnek -Vizsgázóbarát -Sikeres vizsgánál 2 bizonyítványt (nemzetközi+államilag elismert) ad -Viszonylag rövid, áttekinthető feladatok, rövid szóbeli vizsga Sikertelen alap-, vagy középfokú szóbeli/írásbeli részvizsga esetén a sikeres vizsgarészről kapható szóbeli vagy írásbeli típusú államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány, felsőfokból jelenleg csak komplex bizonyítvány adható ki. -a teljes vizsgát korlátlan alkalommal meg lehet ismételni -a sikeres részvizsgához el kell érni a 60%-os minimum teljesítményt összpontszámban, illetve nyelvi készségenkénti a 40%-ot is

Keszthely - Katedra Nyelviskola

Keszthely - Katedra Nyelviskola

A keszthelyi Katedra Nyelviskolában, akkreditált intézményként, 2 -féle nyelvvizsgát lehet letenni, hogy hallgatóinknak ismert környezetben legyen lehetőségük próbára tenni nyelvtudásukat. Az egyik az államilag elismert kétnyelvű társalKODÓ valamint ennek szaknyelvi testvére' a gazdálKODÓ (idegenforgalmi, üzleti), a másik a nemzetközi TELC nyelvvizsga. A Katedra Nyelviskola Keszthely a belváros szívében, a Georgikon Egyetem A és B épületei között várja a tanulni vágyó diákokat. Működésünk kezdetétől eredményesen képviseljük a kiscsoportos, (max. 6 fővel induló) kommunikációs képzésen alapuló nyelvoktatást. A tanfolyami időpontok széles választékából mindenki könnyen megtalálja a számára megfelelőt. Nemcsak a kurzusnapok, időpontok, hanem az intenzítás is számos variációt biztosítanak. Tanfolyamainkon a hallgatóknak lehetőségük van hagyományos ütemben (heti 2 x 2 órában) vagy intenzíven (heti 2 x 4 óra) tanulni a választott nyelvet, nyáron pedig nagy sikerrel indulnak a szuperintenzív (heti 4 x 4 óra) tanfolyamok. Csoportos tanfolyamaink mellett az egyéni nyelvtanulás (Privát Katedra) is népszerű. A képzések angol, német, orosz, olasz, spanyol, francia eszperantó és latin nyelven folynak leginkább helyben, a Keszthelyi Katedra Nyelviskolában, de igény szerint a környező településeken biztosítunk kihelyezett képzéseket.

Komárom - Amigo Nyelviskola

Komárom - Amigo Nyelviskola

A TELC általános, egynyelvű vizsgákat szervez hazánkban, melyeken angol és német nyelvből nemzetközi- és államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány szerezhető. A TELC vizsgái közül az angol és a német nyelv államilag elismert alap (B1), közép (B2) és felsőfokon (C1); francia, olasz és orosz nyelvből nemzetközi, Magyarországon honosítható vizsgákat is szervez. A TELC 18 európai országban és Kínában van jelen; hazánkban több mint 60 bejelentett vizsgahellyel rendelkezik. 2008. májusától nyelviskolánk is a bejelentett vizsgahelyszínek közé tartozik. TANFOLYAMAJÁNLÓ TELC NYELVVIZSGÁRA Angol középfokú nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Előzetes szintfelmérés szükséges - B2 szintnek megfelelő nyelvtudás Tanórák gyakorisága: heti 2×2 tanóra Tanfolyam óraszám: 40-80 óra Tanfolyam időtartama: 3-6 hónap Angol felsőfokú nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Előzetes szintfelmérés szükséges - C1 szintnek megfelelő nyelvtudás Tanórák gyakorisága: heti 2×2 tanóra Tanfolyam óraszám: 40-80 óra Tanfolyam időtartama: 3-6 hónap

Miskolc - Katedra Nyelviskola

Miskolc - Katedra Nyelviskola

A KATEDRA Nyelviskola Miskolc a város, sőt a régió egyik meghatározó nyelvoktatási intézménye mind a lakossági, mind az vállalati-intézményi piacon. Oktatási központunk: Miskolc belvárosában, jól megközelíthető, központi helyszínen állunk a nyelvtanulás iránt érdeklődők rendelkezésére. Szolgáltatásaink: Nyelvoktatás; Oktatott nyelvek: Angol, német, spanyol, olasz, orosz, francia, eszperantó, magyar Lakossági nyelvtanfolyamok csoportban Privát KATEDRA - A magántanulók nyelviskolája, ahol egyedül, vagy barátaiddal tanulhatsz Vállalati - intézményi nyelvtanfolyamok Fordítás Tolmácsolás Tankönyv, nyelvkönyv értékesítés - hogy ne kelljen fáradoznod a szükséges tananyag beszerzésével Előzetes tudásszintfelmérés Képzési tanácsadás Utazási Tanácsadás - nyelvtanulás külföldön a KATEDRA Travellel Nyelvvizsga szervezés: ITK ORIGO és TELC Nyelvvizsgák Nyelvvizsga felkészítés Remélem hamarosan találkozunk majd valamelyik képzésünkön. Mukatársaink szívesen állnak a rendelkezésedre. Mert, ha nyelvet akarsz tanulni akkor a KATEDRÁBAN jó helyen jársz.

Tuti menü