Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TELC Nyelvvizsga képes leírás: Miskolc - XVI. [2. oldal]
részletek »

TELC Nyelvvizsga: Miskolc - XVI. [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: nyelvvizsga.tlap.hu » TELC Nyelvvizsga
Keresés
Találatok száma - 33 db
Miskolc - Tit

Miskolc - Tit

A Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ döntése: Az a vizsgázó, aki bármelyik államilag elismert nyelvvizsgarendszerben az ország bármelyik vizsgahelyén 2009. január 2. után nyelvvizsgát tesz, sikeres vizsgáról csak akkor kaphat bizonyítványt, ha minden egyes vizsgarészben (olvasás, írás, hallás, beszéd és - kétnyelvű vizsga esetén - a közvetítés) eléri a maximális pontszámnak legalább a 40%-á. Mi a TELC nyelvvizsga? Mind a nyelvtanfolyam, mind a nyelvvizsga a praktikus és a kreatív tudást helyezi előtérbe a passzív lexikális tudással szemben. A tanfolyami anyagok és a vizsgakérdések is szorosan a mindennapi életszituációkhoz kötődnek, biztosítva ezzel az elsajátított tudás hasznosságát és felhasználhatóságát. A tanárok és vizsgáztatók rendszeres, magas színvonalú, a frankfurti központ által szervezett továbbképzéseken vesznek rész. A vizsga részei: A The European Language Certificates (TELC) a telc GmbH (Frankfurt am Main) jogtulajdonában álló vizsgarendszer. A telc GmBH a DVV, a Német Népfőiskolai Szövetség által létrehozott és felügyelt szervezet, mely a Népfőiskolai Szövetség keretén belül az elmúlt ötven évben működő nyelvvizsgáztatási és fejlesztési tevékenységet fogja össze. A TELC 18 európai országban és Kínában van jelen és több mint 3000 vizsgahelyen végez nyelvvizsgáztatási tevékenységet. A TELC vizsgázói 10 nyelvből és 5 (A1-C1) szinten tehetnek vizsgát. A

Nyíregyháza - Central Nyelviskola

Nyíregyháza - Central Nyelviskola

A tanfolyami és szintrendszerünket az államilag és nemzetközileg elismert nyelvvizsgák szintrendszeréhez igazítjuk - minden államilag elismert nyelvvizsgára ( TRINITY, TELC, BME, EURO, ORIGO, ÖSD, stb. ) megbízható felkészítést nyújtanak tanáraink. Ennek továbbfejlesztése érdekében szeretnénk hallgatóink számára az iskolán belül letehető nyelvvizsgák közül választási lehetőséget biztosítani. A TELC jelenleg Magyarországon angol, francia, német, olasz, orosz és spanyol nyelvből szervez vizsgát. A TELC vizsgái közül az angol és a német nyelv államilag elismert alap (B1), közép (B2) és felsőfokon (C1). A francia, olasz, orosz és spanyol nyelv általános eljárásban honosítható, a Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központhoz beadott kérelemmel. Angol és német nyelvből alap (B1), közép (B2) és felsőfokon (C1) lehet jelentkezni vizsgára, francia, olasz, orosz nyelvből alapfokú (B1) és középfokú (B2), spanyol nyelvből pedig alapfokú (B1) vizsgákat szervezünk. A Magyarországon jelenleg nem akkreditált nyelvi szintekből (A1, A2) is lehetőséget nyújtunk vizsga letételére, de ezekből csak nemzetközi bizonyítvány szerezhető. A TELC nyelvvizsgái egynyelvű vizsgák (nincs fordítás), amelyekről a vizsga szintjének megfelelő szintű kimenet (bizonyítvány) szerezhető (tehát egy középfokú vizsgán például csak középfokú bizonyítvány szerezhető, gyengébb teljesítmény esetén nem tudunk alapfokú bizonyítványt kiadni).

Pápa - Katedra Nyelviskola

Pápa - Katedra Nyelviskola

A Katedra Nyelviskola vezetésével, két éves szakmai előkészítő munka után, 2006-ban létrejött az országos Katedra Nyelviskola Hálózat. A Hálózathoz tartozó nyelviskolák a működés minden lényeges elemében megújultak. A budapesti központ 15 éves tapasztalatára támaszkodva kidolgozta az országos hálózat oktatási és működési koncepcióját. Az oktatás részletesen kidolgozott módszertana, az egységes minőségirányítási rendszer és a szigorú tanárfelvételi kritériumok egy egyedülálló nyelviskolai hálózat alapját teremtették meg. A hálózati iskolák a minőségi, kommunikatív nyelvoktatásra helyezik a hangsúlyt, szolgáltatásaikat minden körülmények között az ügyfélközpontúság jellemzi. A Hálózat tagjai olyan iskolák lehettek, amelyek szervezettségükkel és szakmai felkészültségükkel kiemelkedtek versenytársaik közül. A Hálózathoz való csatlakozás számukra is megteremti a lehetőséget arra, hogy városukban a legjobb és legsikeresebb nyelviskolává fejlődhessenek. A Hálózathoz tartozó iskolákban a hallgatók garantáltan számíthatnak a budapesti központban megszokott szakmai színvonalra és szervezettségre. Az egyes iskolák szolgáltatási és tanfolyami kínálata megújult és kibővült, kedvezményrendszerük pedig az iskolák között átjárható.

Salgótarján - Katedra Nyelviskola

Salgótarján - Katedra Nyelviskola

A Katedra Nyelviskolában azok is felmérhetik tudásukat - egy-egy nyelvvizsga árának töredékéért - a próbanyelvvizsga keretében, akik még nem hallgatói a nyelviskolának. Nem akarsz kockáztatni? Jelentkezz próbavizsgára és vizsgafelkészítő tréningre! Ragadd meg az alkalmat! Szerezd meg ORIGO vagy TELC nyelvvizsgád mielőbb! Ha nem akarsz kockáztatni, jelentkezhetsz próbavizsgára és vizsgafelkészítő tréningre is!

Hirdetés
Sopron - Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium

Sopron - Berzsenyi Dániel Evangélikus Gimnázium

A Történetünk, hagyományaink menüpont alatt, rövid áttekintést olvashat iskolánk alapítássáról és századokon átívelõ történelmérõl. Az összefoglalót Alpár Geyza, dr. Grüll Tibor írta. Ezen kívül megismerkedhet iskolánk legfõbb hagyományaival is, többek között az egyedülálló névvel rendlekezõ 'Mujkóavatóról', vagy épp az iskolai szerenádról...

Szeged - Katedra Nyelviskola

Szeged - Katedra Nyelviskola

Az 1992 óta működő Katedra Szeged Nyelviskola (ILS Nyelviskola Szeged Kft.) Szeged egyik legsikeresebb nyelviskolája, nyelvoktatással, nyelvvizsgáztatással, fordítással és tolmácsolással foglalkozunk. Oktatott nyelvek: Angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, svéd, magyar mint idegen nyelv és igény esetén egyéb nyelvek oktatását vállaljuk. Akkreditációk: - ISO 9001:2009 tanúsított minőségirányítási rendszer - akkreditált felnőttképző intézmény, - angol és német program-akkredtiációk

Szentes - Horváth Mihály Gimnázium

Szentes - Horváth Mihály Gimnázium

Szentesen már 1714 óta működött a református egyház által fenntartott elemi iskola mellett úgynevezett 'latin iskola', ahol többnyire a debreceni nagykollégiumban teológiát végzett diákok töltöttek el két-három évet oktatóként, így gyűjtve pénzt külföldi egyetemi tanulmányaikra. Az iskola épülete kb. a mai járásbíróság helyén állott. 1747-ben a legrégibb városháza épületébe költözött az iskola, melynek léte azt bizonyítja, hogy a török ellenni felszabadító harcok után hazatérő szentesi lakosságban élt az igény az eleminél magasabb műveltségre. 1859-ben, a Bach-korszak végén a református egyháztanács elhatározta egy négyosztályos gimnázium felállítását, az első osztály ekkor kezdte a munkát 21 tanulóval. A kiegyezést követő esztendőkben az egyház, a város és az állam több kísérletet tett az intézet átszervezésére, ezek során az iskolának évekig kettős jellege volt: gimnázium és polgári iskola és a mai ligeti múzeum épületében működött. Végül a minisztérium engedélyezte a nyolcosztályos, tiszta gimnáziummá fejlesztést. 1888-óta a mai épület téglaburkolatú részében folyt az oktatás. Az első világháború megtörte a gimnázium fejlődésének lendületes ívét. Igaz 1918-ban elkészültek az épület új szárnyai és a szolgálati lakások, de az anyagi gyarapodást elhomályosították a fájdalmas veszteségek. Nyolc tanár és 92 diák vonult be az iskolából a seregbe. A két világháború közötti időszak nem bővelkedett drámai fordulatokban, a csendes, nyugodt munka és a lassú gyarapodás időszaka volt ez. 1923-24-ben megkezdődött az iskolareform, az intézet ekkor lett reálgimnázium, a tanulók száma mintegy 400 volt.

Szigetszentmiklós - Katedra Nyelviskola

Szigetszentmiklós - Katedra Nyelviskola

A KATEDRA Nyelviskola Szigetszentmiklós a város központjában, csendes, családias környezetben várja a nyelvet tanulni vágyó érdeklődőket.

Hirdetés
Szombathely-Burgenlandi Felnőttképzési Intézet

Szombathely-Burgenlandi Felnőttképzési Intézet

Kedves Nyelvvizsgázó! Ön a BFI Nyelviskola és Nyelvvizsgahely TELC német alap- és középfokú valamint angol alap- és középfokú nyelvvizsgájának értesítőjét olvashatja honlapunkon. * a vizsga helye (adminisztráció, írásbeli, szóbeli): BFI Nyelviskola és Nyelvvizsgahely, 9700 Szombathely, Szent Márton u. 38. A vizsga menete: 8.15 - 8.30 Megjelenés /a vizsga egész napos elfoglaltság, kérjük, hozzon magával élelmet!/ 8. 30 Regisztráció Kérjük, hozzon magával: kétfajta érvényes fényképes személyazonosító igazolványt (diákig., személyi ig., útlevél, jogosítvány, stb.), a vizsgadíj befizetését igazoló készpénzfizetési számlát ill. banki utalásról szóló bizonylatot, radírt, ceruzát (a vizsgán toll nem, csak ceruza használható). Szíveskedjen adatait (teljes név, születési hely, év, hó, nap) pontosan, olvashatóan feltüntetni a vizsgadokumentumokon. Ezzel megelőzhető a bizonyítványok elírása. 9.00 Írásbeli vizsga 12:30 Szóbeli vizsgák kezdete

Telc Központ

Telc Központ

Cím: 1088 Budapest, Bródy Sándor u. 16. Telefon: 06-1-483-2543 Fax: 06-1-327-8912 Ügyfélfogadás: Hétfő - Csütörtök: 13:00 - 18:30 A The European Language Certificates (TELC) a telc GmbH (Frankfurt am Main) jogtulajdonában álló vizsgarendszer. A telc GmBH a DVV, a Német Népfőiskolai Szövetség által létrehozott és felügyelt szervezet, mely a Népfőiskolai Szövetség keretén belül az elmúlt ötven évben működő nyelvvizsgáztatási és fejlesztési tevékenységet fogja össze. A TELC 18 európai országban és Kínában van jelen és több mint 3000 vizsgahelyen végez nyelvvizsgáztatási tevékenységet. A TELC vizsgázói 10 nyelvből és 5 (A1-C1) szinten tehetnek vizsgát. A vizsgák között általános és szaknyelvi vizsga egyaránt van. A TELC nyelvvizsga Európa számos országában komoly esélynövelő a tanulmányok során vagy a munkaerőpiacon való elhelyezkedéskor. A TELC kizárólagos magyarországi jogtulajdonosa a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (TIT). tovább »

Tokaj - Kik

Tokaj - Kik

Örömmel köszöntöm Önt a tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Középiskola honlapján. Remélem összelállításunk kellemes és egyben hasznos időtöltést is jelent majd az Ön számárara. Eddig is törekedtünk és továbbra is figyelünk arra, hogy minden olyan információt megtalálhasson, amely fontos lehet egy olyan ember számára, aki akár kiváncsiságból, akár céltudatosan érdeklődik intézményünk iránt. Iskolán egy 1958 óta működő intézmény, amelynek legnagyobb erőssége a folyamatos megújulni, változtatni tudás - alkalmazkodás a munkaerőpiac mindenkori igényeihez. Így több mint 50 év elteltével is azt gondoljuk, hogy a legfontosabb cél olyan tudás közvetítése amellyel a nálunk végzett tanulóknak jó esélyük van az elhelyezkedésre és arra, hogy megállják helyüket későbbi tanulmányaik, illetve a munkábaállás során.

Veresegyház - Katedra Nyelviskola

Veresegyház - Katedra Nyelviskola

KATEDRA Nyelviskola - Mindenki iskolája - Nyelvtanfolyamok, Nyelvtanulás külföldön, Egyéni nyelvtanulás, nyelvtanulás gyerekeknek, Vállalati nyelvtanfolyamok, Informatikai képzések, Nyelvvizsga, Tolmácsolás, Fordítás,, Nyelviskolánk Veresegyház egyetlen akkreditált minőségű nyelviskolája!

VI. Ker. Katedra Nyelviskola

VI. Ker. Katedra Nyelviskola

KATEDRA Nyelviskola - Mindenki iskolája - Nyelvtanfolyamok, Nyelvtanulás külföldön, Egyéni nyelvtanulás, nyelvtanulás gyerekeknek, Vállalati nyelvtanfolyamok, Informatikai képzések, Nyelvvizsga, Tolmácsolás, Fordítás,

XIII. Ker London Stúdió Nyelviskola

XIII. Ker London Stúdió Nyelviskola

London Stúdió Nyelviskola - Angol és német nyelvtanfolyamok kezdő szintől a felsőfokú nyelvvizsgáig! London Stúdió Pest - ügyfélszolgálat és oktatási központ XIII., Visegrádi u. 6. V.emelet Nyitva: H-P 11:00-19:00 (06-1) 385-0177 info@londonstudio.huAz e-mail cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript engedélyezése szükséges.

Tuti menü