Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
TELC Nyelvvizsga képes leírás: Angol - XVI. [2. oldal]
részletek »

TELC Nyelvvizsga: Angol - XVI. [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: nyelvvizsga.tlap.hu » TELC Nyelvvizsga
Keresés
Találatok száma - 17 db
Angol nyelvvizsga Myschool

Angol nyelvvizsga Myschool

A Myschool debreceni angol nyelviskola kötelékein belül lehetőséged nyílik felkészülni a TELC és ORIGÓ típusú nyelvvizsgákra. Amennyiben komplex nyelvvizsgát szeretnél tenni, érdemes minimum 6 órán részt venni hetente. A tanfolyamok 10 hétig tartanak, a heti órarendedet pedig saját magad állíthatod össze.

Baja - Mnámk

Baja - Mnámk

Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Szakközépiskolája

Debrecen - Discimus

Debrecen - Discimus

Intézményünk érettségi utáni (post secondary), iskolarendszerű, nappali és levelező tagozatos képzést, valamint 2001-től felnőttképzést folytat. A DISCIMUS-t a Fiatalok Idegen Nyelv- és Szakmai Továbbképzéséért Alapítvány hozta létre és működteti az 1995-96-os tanévtől. Széleskörű, gyakorlatorientált, az alkalmazás technikáit előtérbe helyező képzést nyújtunk, mely alkalmassá teszi hallgatóinkat az Európai Unió által támasztott új követelmények teljesítésére. Az oktatás a felsőoktatási intézményekkel analóg történik. Az oktatók többsége egyetemen tanít, illetve gazdasági szervezetek gyakorlott vezetői, menedzserei. Kiemelt figyelmet fordítunk az idegen nyelv és az informatika oktatására. Az angol vagy német nyelv oktatása kiscsoportos keretekben történik, nyelvi laborban. Közel 100 modern számítógép (síkképernyős monitor) áll hallgatóink rendelkezésére, állandó internetkapcsolattal, korlátlan hozzáféréssel, tanórákon kívül is! Hallgatóink ECDL vizsgákat tehetnek le helyben és részt vehetnek a Cisco képzésben. Hallgatóink a sikeres szakmai záróvizsgával egyidőben igényelhetik a WADE WORLD TRADE által kiállított, az Európai Unióban akkreditált INTERNATIONAL TRADE DIPLOMA-t, valamint a EUROPASS-t.

Dombóvár Katedra Nyelviskola

Dombóvár Katedra Nyelviskola

Iskolánk M.I. Talentum Bt. néven alakult 1994-ben mint magánvállalkozás, azzal a céllal, hogy a lakossági és vállalati igényeket követve nyelvi kurzusokat kínáljon nyelvvizsga felkészítéssel kiegészítve. Kezdetben a lakosság körében, majd később a vállalati szférában is tartottunk tanfolyamokat (MOL, DÉDÁSZ, Rutin Kft., Bonyhád és Vidéke Takarékszövetkezet, Dombóvári Munkaügyi Központ, Lánggépgyár). 2003 óta rendelkezünk intézmény-akkreditációval. 2008 óta rendelkezünk angol és német programakkreditációval. 2008 szeptemberében váltunk ITK-ORIGÓ és TELC vizsgahellyé.

Érd-Amerikai Intézet

Érd-Amerikai Intézet

Az Amerikai Intézetben itt helyben tehetsz le EURO nyelvvizsgát és folymatosan indítunk EURO és TOEFL nyelvvizsga előkészítő tanfolyamokat. Nagyon fontos, hogy tudd miért szeretnél nyelvvizsgázni, miért van szükésged a nyelvvizsgára. Miért fontos ez? Azért mert már az elejétől fogva úgy tudsz tanulni, úgy tudsz felkészülni, hogy az a kitűzött céljaid felé vigyen, ne az utolsó pillanatban kelljen kapkodni, hogy mi is szeretnél. Milyen lehetőségeid vannak? Ha diplomához, felvételihez, nyelvpótlékhoz szeretnél nyelvvizsgát, akkor az államilag akkreditált EURO nyelvvizsgát javasoljuk Neked. Ha külföldön szeretnél dolgozni vagy tanulni, egy multinál szeretnél elhelyezkedni, esetleg csak 'úgy' le akarsz teni egy nyelvvizsgát, akkor a TOEFL nyelvvizsgát javasoljuk Neked.

Hirdetés
Gyöngyös - Károly Róbert Főiskola

Gyöngyös - Károly Róbert Főiskola

Az iskolaalapítás ama ünnepségsorozat rangjához hasonlatos, melyet Gyöngyös a várossá alapításának 650. évfordulója alkalmából 1984-ben rendezett. Károly Róbert szobrának átadásával a város méltó emléket állított annak az uralkodónak, aki 1334-ben városi rangra emelte õt. A Buda városával azonos jogokat és kiváltságokat élvezõ mezõváros ma, évszázadokkal késõbb ismét emlékezetes történelmi pillanatot élhet át: Károly Róbert Fõiskola néven egy régi hagyományokkal bíró, de alapjában véve új intézménnyel gazdagodik. A Károly Róbert által karddal egyesített és bölcsességgel megreformált Magyarország nemzetközi tekintélynek örvendett. Az uralkodó a történelem arcképcsarnokában nemzetközileg tekintélyes, céltudatos, következetes politikusként van jelen. Iskolánk a névadó uralkodó emlékét méltóképpen megbecsülni kívánó intézmény kíván lenni, így járulva hozzá ahhoz, hogy a történelembe ágyazott, modern Gyöngyös az Európai Unióban is megõrizhesse pozícióját: azaz megmaradjon Mátraalja mûvelõdési és szellemi központjának.

Kazincbarcika - Collingo

Kazincbarcika - Collingo

A TELC nyelvvizsga bizonyítványa garancia a nyelv kiváló szintű, kommunikáció-orientált ismeretére. A hallgatóbarát nyelvvizsga-rendszer egyre kedveltebb a fiatalok körében. Válassza ön is az Európai Nyelvvizsga Bizonyítványt. TELC - A valódi érték Európában diákoknak, egyetemi hallgatóknak és munkavállalóknak egyaránt. Mi a TELC nyelvvizsga? Az Európai Nyelvvizsga Bizonyítvány a frankfurti székhelyű WBT Weiterbildungs-Testsysteme GmbH kizárólagos fejlesztése. A WBT-t 1998-ban a Német Népfőiskolák Egyesülete alapította. Az Európa szerte található 3000 vizsgahely közül több mint 60 Magyarországon működik. A Tudományos Ismeretterjesztõ Társulat már tíz éve foglalkozik TELC típusú nyelvvizsgákkal. Vizsgázni angol, német, olasz, francia, spanyol és orosz nyelvekbõl lehet; az angol nyelvvizsga 2001 óta, a német nyelvvizsga 2003 tavasza óta államilag elismert (akkreditált), így érettségihez, felvételihez, diplomakiadáshoz és munkavállaláshoz egyaránt felhasználható. Ezen kívül az Európai Nyelvvizsga Bizonyítvány az Európai Unió és a közép-európai térség számos - összesen 20-nál is több - országában elfogadott nemzetközi nyelvvizsga, melyet továbbtanuláshoz és munkavállaláshoz egyaránt elfogadnak. A TELC nyelvvizsga a praktikus és a kreatív tudást helyezi elõtérbe a passzív lexikális tudással szemben.

Kecskemét - Coventry House

Kecskemét - Coventry House

Államilag akkreditált, egynyelvű (fordítási feladat nélküli) -Felvételihez, diplomázáshoz, munkavállaláshoz felhasználható -20-nál több európai országában elfogadott nemzetközi nyelvvizsga -A praktikus és kreatív tudást helyezi elõtérbe -A vizsgakérdések szorosan a mindennapi életszituációkhoz kötõdnek -Vizsgázóbarát -Sikeres vizsgánál 2 bizonyítványt (nemzetközi+államilag elismert) ad -Viszonylag rövid, áttekinthető feladatok, rövid szóbeli vizsga Sikertelen alap-, vagy középfokú szóbeli/írásbeli részvizsga esetén a sikeres vizsgarészről kapható szóbeli vagy írásbeli típusú államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány, felsőfokból jelenleg csak komplex bizonyítvány adható ki. -a teljes vizsgát korlátlan alkalommal meg lehet ismételni -a sikeres részvizsgához el kell érni a 60%-os minimum teljesítményt összpontszámban, illetve nyelvi készségenkénti a 40%-ot is

Keszthely - Katedra Nyelviskola

Keszthely - Katedra Nyelviskola

A keszthelyi Katedra Nyelviskolában, akkreditált intézményként, 2 -féle nyelvvizsgát lehet letenni, hogy hallgatóinknak ismert környezetben legyen lehetőségük próbára tenni nyelvtudásukat. Az egyik az államilag elismert kétnyelvű társalKODÓ valamint ennek szaknyelvi testvére' a gazdálKODÓ (idegenforgalmi, üzleti), a másik a nemzetközi TELC nyelvvizsga. A Katedra Nyelviskola Keszthely a belváros szívében, a Georgikon Egyetem A és B épületei között várja a tanulni vágyó diákokat. Működésünk kezdetétől eredményesen képviseljük a kiscsoportos, (max. 6 fővel induló) kommunikációs képzésen alapuló nyelvoktatást. A tanfolyami időpontok széles választékából mindenki könnyen megtalálja a számára megfelelőt. Nemcsak a kurzusnapok, időpontok, hanem az intenzítás is számos variációt biztosítanak. Tanfolyamainkon a hallgatóknak lehetőségük van hagyományos ütemben (heti 2 x 2 órában) vagy intenzíven (heti 2 x 4 óra) tanulni a választott nyelvet, nyáron pedig nagy sikerrel indulnak a szuperintenzív (heti 4 x 4 óra) tanfolyamok. Csoportos tanfolyamaink mellett az egyéni nyelvtanulás (Privát Katedra) is népszerű. A képzések angol, német, orosz, olasz, spanyol, francia eszperantó és latin nyelven folynak leginkább helyben, a Keszthelyi Katedra Nyelviskolában, de igény szerint a környező településeken biztosítunk kihelyezett képzéseket.

Hirdetés
Komárom - Amigo Nyelviskola

Komárom - Amigo Nyelviskola

A TELC általános, egynyelvű vizsgákat szervez hazánkban, melyeken angol és német nyelvből nemzetközi- és államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány szerezhető. A TELC vizsgái közül az angol és a német nyelv államilag elismert alap (B1), közép (B2) és felsőfokon (C1); francia, olasz és orosz nyelvből nemzetközi, Magyarországon honosítható vizsgákat is szervez. A TELC 18 európai országban és Kínában van jelen; hazánkban több mint 60 bejelentett vizsgahellyel rendelkezik. 2008. májusától nyelviskolánk is a bejelentett vizsgahelyszínek közé tartozik. TANFOLYAMAJÁNLÓ TELC NYELVVIZSGÁRA Angol középfokú nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Előzetes szintfelmérés szükséges - B2 szintnek megfelelő nyelvtudás Tanórák gyakorisága: heti 2×2 tanóra Tanfolyam óraszám: 40-80 óra Tanfolyam időtartama: 3-6 hónap Angol felsőfokú nyelvvizsga felkészítő tanfolyam Előzetes szintfelmérés szükséges - C1 szintnek megfelelő nyelvtudás Tanórák gyakorisága: heti 2×2 tanóra Tanfolyam óraszám: 40-80 óra Tanfolyam időtartama: 3-6 hónap

Miskolc - Tit

Miskolc - Tit

A Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központ döntése: Az a vizsgázó, aki bármelyik államilag elismert nyelvvizsgarendszerben az ország bármelyik vizsgahelyén 2009. január 2. után nyelvvizsgát tesz, sikeres vizsgáról csak akkor kaphat bizonyítványt, ha minden egyes vizsgarészben (olvasás, írás, hallás, beszéd és - kétnyelvű vizsga esetén - a közvetítés) eléri a maximális pontszámnak legalább a 40%-á. Mi a TELC nyelvvizsga? Mind a nyelvtanfolyam, mind a nyelvvizsga a praktikus és a kreatív tudást helyezi előtérbe a passzív lexikális tudással szemben. A tanfolyami anyagok és a vizsgakérdések is szorosan a mindennapi életszituációkhoz kötődnek, biztosítva ezzel az elsajátított tudás hasznosságát és felhasználhatóságát. A tanárok és vizsgáztatók rendszeres, magas színvonalú, a frankfurti központ által szervezett továbbképzéseken vesznek rész. A vizsga részei: A The European Language Certificates (TELC) a telc GmbH (Frankfurt am Main) jogtulajdonában álló vizsgarendszer. A telc GmBH a DVV, a Német Népfőiskolai Szövetség által létrehozott és felügyelt szervezet, mely a Népfőiskolai Szövetség keretén belül az elmúlt ötven évben működő nyelvvizsgáztatási és fejlesztési tevékenységet fogja össze. A TELC 18 európai országban és Kínában van jelen és több mint 3000 vizsgahelyen végez nyelvvizsgáztatási tevékenységet. A TELC vizsgázói 10 nyelvből és 5 (A1-C1) szinten tehetnek vizsgát. A

Nyíregyháza - Central Nyelviskola

Nyíregyháza - Central Nyelviskola

A tanfolyami és szintrendszerünket az államilag és nemzetközileg elismert nyelvvizsgák szintrendszeréhez igazítjuk - minden államilag elismert nyelvvizsgára ( TRINITY, TELC, BME, EURO, ORIGO, ÖSD, stb. ) megbízható felkészítést nyújtanak tanáraink. Ennek továbbfejlesztése érdekében szeretnénk hallgatóink számára az iskolán belül letehető nyelvvizsgák közül választási lehetőséget biztosítani. A TELC jelenleg Magyarországon angol, francia, német, olasz, orosz és spanyol nyelvből szervez vizsgát. A TELC vizsgái közül az angol és a német nyelv államilag elismert alap (B1), közép (B2) és felsőfokon (C1). A francia, olasz, orosz és spanyol nyelv általános eljárásban honosítható, a Nyelvvizsgáztatási Akkreditációs Központhoz beadott kérelemmel. Angol és német nyelvből alap (B1), közép (B2) és felsőfokon (C1) lehet jelentkezni vizsgára, francia, olasz, orosz nyelvből alapfokú (B1) és középfokú (B2), spanyol nyelvből pedig alapfokú (B1) vizsgákat szervezünk. A Magyarországon jelenleg nem akkreditált nyelvi szintekből (A1, A2) is lehetőséget nyújtunk vizsga letételére, de ezekből csak nemzetközi bizonyítvány szerezhető. A TELC nyelvvizsgái egynyelvű vizsgák (nincs fordítás), amelyekről a vizsga szintjének megfelelő szintű kimenet (bizonyítvány) szerezhető (tehát egy középfokú vizsgán például csak középfokú bizonyítvány szerezhető, gyengébb teljesítmény esetén nem tudunk alapfokú bizonyítványt kiadni).

Szombathely-Burgenlandi Felnőttképzési Intézet

Szombathely-Burgenlandi Felnőttképzési Intézet

Kedves Nyelvvizsgázó! Ön a BFI Nyelviskola és Nyelvvizsgahely TELC német alap- és középfokú valamint angol alap- és középfokú nyelvvizsgájának értesítőjét olvashatja honlapunkon. * a vizsga helye (adminisztráció, írásbeli, szóbeli): BFI Nyelviskola és Nyelvvizsgahely, 9700 Szombathely, Szent Márton u. 38. A vizsga menete: 8.15 - 8.30 Megjelenés /a vizsga egész napos elfoglaltság, kérjük, hozzon magával élelmet!/ 8. 30 Regisztráció Kérjük, hozzon magával: kétfajta érvényes fényképes személyazonosító igazolványt (diákig., személyi ig., útlevél, jogosítvány, stb.), a vizsgadíj befizetését igazoló készpénzfizetési számlát ill. banki utalásról szóló bizonylatot, radírt, ceruzát (a vizsgán toll nem, csak ceruza használható). Szíveskedjen adatait (teljes név, születési hely, év, hó, nap) pontosan, olvashatóan feltüntetni a vizsgadokumentumokon. Ezzel megelőzhető a bizonyítványok elírása. 9.00 Írásbeli vizsga 12:30 Szóbeli vizsgák kezdete

Veresegyház - Katedra Nyelviskola

Veresegyház - Katedra Nyelviskola

KATEDRA Nyelviskola - Mindenki iskolája - Nyelvtanfolyamok, Nyelvtanulás külföldön, Egyéni nyelvtanulás, nyelvtanulás gyerekeknek, Vállalati nyelvtanfolyamok, Informatikai képzések, Nyelvvizsga, Tolmácsolás, Fordítás,, Nyelviskolánk Veresegyház egyetlen akkreditált minőségű nyelviskolája!

VI. Ker. Katedra Nyelviskola

VI. Ker. Katedra Nyelviskola

KATEDRA Nyelviskola - Mindenki iskolája - Nyelvtanfolyamok, Nyelvtanulás külföldön, Egyéni nyelvtanulás, nyelvtanulás gyerekeknek, Vállalati nyelvtanfolyamok, Informatikai képzések, Nyelvvizsga, Tolmácsolás, Fordítás,

XIII. Ker London Stúdió Nyelviskola

XIII. Ker London Stúdió Nyelviskola

London Stúdió Nyelviskola - Angol és német nyelvtanfolyamok kezdő szintől a felsőfokú nyelvvizsgáig! London Stúdió Pest - ügyfélszolgálat és oktatási központ XIII., Visegrádi u. 6. V.emelet Nyitva: H-P 11:00-19:00 (06-1) 385-0177 info@londonstudio.huAz e-mail cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript engedélyezése szükséges.

Tuti menü